reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Ewelinka, może jeszcze uda Ci się na taki trafić:tak:

Paulinka
, zdrówka dla Dzieci!
Kuotek, jej, jaka Kochana Oleńka:sorry2:
wyściskać proszę:tak:

Małe niby zasypia, ale póki co, to słyszę jak gada w kółko:baffled:
Kto wie co u Poczka i Just? No i gdzie Lili? Czy pominęłam Ją:zawstydzona/y:

reklama
Melduję się szybciutko z domku - jest cudownie! Cały dzień ze szmatą w ręku :-p Łazieneczka jak dla mnie IDEALNA! Jeszcze nie skończona, ale już mi się podoba :-) Zdjęcia wkrótce! A mnie przez parę dni będzie mało, bo muszę sprzątnąć ile się da! BUZIAKI!

Dobry:)

Ja na szybko bo dużo sprzątania. Dzieciaki dziś przychodzą i siostry i będziemy robić ozdoby na choinkę i piec ciasteczka:)) Ale najpierw musze porządnie dom ogarnąć...

Przeczytałam wszystko ale nie mam siły odpisywać - intelektualnie się dziś nie nadaję - wczoraj do 23 pisałam projekt do pracy. I tak teraz chyba będzie codziennie, bo musze do końca stycznia oddać 2 projekty a w pracy za chiny się nie wyrobię... Przez chwilę pomyślałam o wychowawczym - ale szlag by mnie trafił - ja jak Ewelinka, w pracy chcę do domu a w domu do pracy..

Lili cieszę się że łązienka super:) I dużo siły do sprzątania życzę:)

Kotek ciesz się byciem w domu:)) I zdrówka dla Oleńki - śpiąca w chodziku jest boska!!!!

Paula zdrowia dla maluchów! Ja też zawsze latam do lekarza jak coś mnie niepokoi. Panicznie się boję że czegoś nie dopilnuję...

Nie wiem co jeszcze chciałam... moje małe właśnie wyjada musli z miseczki:))
Wracam do sprzątania:)

Miłego dnia:)

Dzień dobry;)))

ja dziś zalatana, jak to zwykle przy weekendzie, rano zrobiłam zakupy i myślałam,że mi ręce pourywa bo wszędzie na pieszo, doceniam teraz szalenie zakupy z wózkiem dziecięcym;)) zawsze się pod wózek wpakowało lub powiesiło na rączkach od wózka i człowiek lekko chodził

dziś zauważyłam dopiero pierwsze choinki do kupienia(żywe), ale ludziska tak szał ogarnął że nie wiem czy starczy dla nas jak po południu mąż pójdzie po drzewko.....ja już nie dałam rady rano zakupić choinki, bo wyszłam o 9 a o 10 musiałam być w domu bo mąż na uczelnię jechał....a kolejki wszędzie takie że szok,

oki, biorę sie za sprzątanie,, skończę obiad i wezmę się za gołąbki w sosie pieczarkowym;))

miłego dnia kochane!!!

hej :)

nadrobilam :rofl2:

a co tutaj tak pusto ? :eek:

no wiec wakacjujemy sie hehe
podroz minela super , maly mega grzeczny :)
leci do kazego bez problemu , usmiechy rozdaje na prawo i lewo i jest ogolnie przekochany zuczek :)
tylko kombinuje jak nie wiem :/

nauczyl sie sam wskakiwac do lozeczka turystycznego :szok: staje na lozku , przerzuca noge jedna lapie sie za te rurki / barierki , wsadza druga girke i skacze hehe
albo nurkuje w wannie :szok: zawal serca mam normalnie ... bo jeszcze do tego sie mieje pod woda i pije tez ten syf :eek: takze teraz kapiel to walka moja zeby siedzial , a nie wkladal pod wode glowe

z mama pieczemy ciacha i ciasta , pewnie bedzie kilka kg do przodu :crazy: kurcze jem jak opetana :-D

no i z odcycowania nici :angry: maly nie chce spac w lozeczku .. siorka dala materacyck gryka kokos czy jakos tak i Nat nie potrafi na tym zasnac .. wali glowa w to lozko , kreci sie wierci , az w koncu ze zlosci placze
za twardy jest , za cienki , ksiaze maly
no i spi z nami w lozku wiec sie sam przyssywa hehe
nic kurcze bede musiala walczyc sama jak wroce ,bo nie bede go dodatkowo stresowac teraz jak tyle zmian ma na raz i tyle ludzi i wszystko nowe

Kotek cudna Olenka !!! zdrowka &&&&&&&&&&&&

Paulinka wam tez duzoooo zdrowka zycze :)

Moni mniej pracy :)

Lili mniej sprzatania hehe

no i buziaki dla calej reszty !!! lece spac ..

Witam :-)

widzę, że do kawki nikt nie dołączy:crazy:
no oki, w takim razie wypiję sobie sama:-p

Asionku, a spróbuj odwrócić materac:tak: być może na drugiej stronie będzie Mu lepiej:tak:

Dobry:)

Ewcia ja już zapomniałam o kawie.... dawno wypita:((
Roboty tyle że nie wiem... ale chcę teraz podgonić wszystko bo następny tydzień mam cały wolny i chce naprawdę odpocząć!!!!!

Wiki na ofcach:))

Asionek przecież jeszcze chwilę będziecie w PL to może akurat się uda??? A spróbuj się ubierać tak żeby się nie przyssał:) chyba że faktycznie się stresuje samym pobytem to nie ma co dodatkowo męczyć...

Kotek jak Oleńka??

Paula a jak tam twoje maluchy?

Dzień dobry;))

a moje dzieci dobrze już, nawet bardzo dobrze, obawiam się,że jeśli będą zdrowieć w takim tempie to mi mieszkanie rozniosą....

weekend pracowity, jak zwykle, choinka w salonie ubrana, pierniczki upieczone;)) gołąbki zrobione ;)))

halo, ktoś tu w ogóle jest???czy wszystkie do świąt się szykują???;/)))

Ostatnia edycja:
eeejjjjj bez takich tu!!! co to za cisza???

Kout Oleńce lepiej???? a jak Togo i Bilon????

Ewelina i Monia pewnie w pracy, Lilu pewnie mieszkanie odgruzowuje a co z resztą???? babeczki??? ja teraz robię obiad dzieciom, więc znikam na razie, będę później, papa

reklama
Do góry