reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Tylko jeden jakiś taki mam... artystyczny :eek: buahahaha :-D

Ola się ślicznie bawi obok mnie na łóżku... gotuje kamyczki i wyjmuje i wkłada do miseczek łyżeczką... :)))))))

Ostatnia edycja:
No niby grzejnik i niby duży i grzeje jak goopi, a nie wygląda jak grzejnik, tylko jak taki płaski naścienny element dekoracyjny wiatrołapu :-p

A ja widziałam raz ścianę pomalowaną farbą do rysowania kredą - i jeszcze tam był taki trick, że można było magnesy przyczepiać! Da się coś takiego zrobić..:-)

Lil to by była idealna ściana dla Kouta i Oleńki;)))

hmm to fajny musi być ten grzejnik;)))

ja mam w centrum mieszkania taką rurę, co prawda wygląda jak rura ale grzeje jak głupia, zwykłe grzejniki są poskręcane bo ona tak daje ciepło;))

Takie dwie rureczki to mi cały pokój ogrzewają u mamy przy zakręconym grzejniku. One bardzo wydajne są :tak::-D:-D
A Twoją spokojnie na Industrial ART da się zrobić :cool2:

reklama
Paulinko masz rurę na środku pokoju???

Kocurku może uda mi się przy okazji dowiedzieć jak się taką ścianę robi...Bo to u znajomych w restauracji jest. Maciuś kocha tę ścianę i cały czas by przy niej siedział...

Do góry