reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ale jakby ją pochromować i wyeksponować oświetleniem, to by było caceńko :cool2:

Dobranoc LILI :))))

A my oglądamy "Zimę Puchatka" - połowa ekranu Oli, połowa moja... :)

Dobry:))

Ja nei wiem dlaczego psy mają akurat wtedy potrzebę szczekania kiedy dziecko zasypia:eek::eek: moja wczoraj dostała poduszką już bo mnie wkurzała...

Miłego dnia:)

reklama
Kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mieliśmy rano iść na pocztę ale te -14 na termometrze nas zatrzymało, poczekamy do południa, weźmiemy sanki i może wtedy nam się uda;))

ale nockę nam syn fundnął.....wieczór się milutko skończył,położyliśmy się spać a od 2 Danio zaczął łażenie, marudzenie na katar, wzięłam go do siebie do łóżka a M. poszedł spać do niego, godzinę wytrzymałam i już myślałam czy go nie związać, wiercił się okrutnie, nawet minuty nie przeleżał a weź tu człowieku się zdrzemnij, po 3 odprowadziłam go do łóżka i przyprowadziłam sobie męża, a Maja nie chcąc być gorsza wstała tuż przed 6......

Kout mówisz,że fajny ten film z Kubusiem??/może potem im puszczę;))

teraz pranie się kręci w automacie i nastawiłam zupkę...

Do góry