reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Z domowych to u mnie kurczak się piecze i kompocik z jabłek gotuje :)

A moje dziecko takie wykończone, że pierwszy raz w życiu chyba pospało do 8 :)) Szkoda, że ja od 6 już nie mogłam przez stękanie Oli, bo bym się za wszystkie czasy naspała!

reklama
uff a moje dziecko właśnie zasnęło....tylko że godzinę walczyła żeby zasnąć...ach ten katar!!!

ale tu cisza na forum, dziecko mi szybko pospało, zjedliśmy obiadek, poszliśmy na pocztę spacerkiem z sankami, jeszcze małżowi prezent kupiłam na gwiazdkę, z dziećmi na sankach oczywiście kupa ciągania i zabawy w śniegu....

babeczki gdzie jesteście???Lil. Kout, Mama, Monia, Ewcia, Ewelinka????a Pok to wieki już nie widziałam.....halo??? gdzie wy wszystkie???

Ostatnia edycja:
Ola śpi. Wykończyło ją choróbsko jednak..
A ja kupiłam trzy pary kapcioszków - te z kożuszkiem plus jedne befado flexi do sukieneczek (21) i jedne do spodni i grubszych skarpetek (22), sukieneczkę na święta i parę innych ciuszków na allegro plus ogrodniczki i skarpetki w smyku:) Dziecko mam w pełni ubrane na kolejne parę m-cy :)))) Ale żem się umordowała przez parę dni szukania ;) bo nie lubię przepłacać, a nie ma jak po wyprzedażach latać :(((
Następnym razem skorzystam z wyszukiwarki typu paulina.pro :-p Niezawodna! Szybka! Skuteczna! :rofl2:

haha Kout;))) chyba jakąś firmę założę do wyszukiwania;))) a pokaż sukieneczkę;))))

a poza tym jak paulina.pro sobie wbije do głowy że musi coś znaleźć to nie ma przebacz;)) pod kamieniem, ale znajdzie;))
wczoraj namierzyłam w końcu folię do wózka, ale nie miałam do tej pory okazji jej zamówić;))

aaaa właśnie z befado mają fajne papcie i zdrowe dla stópek, a niektóre jak buciki wyglądają nie jak papcie, wczoraj na allegro mi się rzuciło

i podziwiam Olę bo moja zołza papci nie chce nosić, czasem każe sobie baleriny clarks założyć jako papcie;))

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ja mam w domu wielkie połacie zimnej podłogi i kafli. Bez paputków ni da rady :sorry:
Cieszę się, że chociaż u mojej mamy jak jesteśmy, to Ola może w skarpetkach biegać.. :))

Kilogram kawy ziarnistej do ekspresu też kupiłam przez allegro! Dziś przyszła :D Duuużo taniej.

Ostatnia edycja:
Kout boska sukienka!!! uwielbiam sztruksowe spodnie i sukienki dla dzieci!!!;))) są zawsze bardziej miękkie niż jeans a takie sukieneczki są urocze;))) podejrzewam że Oli będzie ślicznie w tej sukienusi i kolorze;))) a dziadki fajną pamiątkę w postaci zdjęcia z wnusią;)))

Dzień dobry!

Pozdrowienia od Poczka!!! Napisałam jej, że czekamy na nią i myślę, że się po świętach odezwie :-)

A ja jutro wracam do domu w końcu! Bo tutaj to już takie lenistwo mnie ogarnęło, że nawet na BB mi się nie chce pisać....Tak dalej być nie może!

Kocurku
śliczna sukienka! A co jest Oleńce???

Paulinko a Wy już zdrowi???

Koło mojej mamy jest szkoła dwujęzyczna dla dzieci z oddziałami przedszkolnymi. Super sprawa...jaka szkoda, że nie stać mnie na to...Jak mi się podobało jak Pani dziś wołała do dzieci EVERYBODY ZBIÓRKA!!!! No a drugi wychowawca Szkot i tylko po angielsku mówi. Chciałabym aby moje dzieci miały tyle kontaktu z językiem....

A jak ja bym chciała mieć kontakt z niemieckim....Pewnie łatwiej byłoby mi znaleźć pracę wtedy...jeju jeju co robić :eek:

Lil niet, my dalej smarkaci i opluci;))) Daniel ma dziś ostatni dzień antybiotyk, Maja smarcze ale to zęby, tylko że ja wyjść dzisiaj musiałam bo osiwieję z nimi sama w domu;)), no i na pocztę trza było iść i po coś dla małża;)))

reklama
Paulinko niech te katary się skończą! Ja w domu jak siedzę to bym tylko spała...co z tym spaniem no....:eek: o niczym innym nie myślę.....

Do góry