reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kocurku to masz dwa wyjścia - kolejna ciąża (od której rosną cycki) albo operacja plastyczna :-p No jeszcze Krupa teraz jakieś cudo do smarowania reklamuje, ale ja w smarowidła nie wierzę :-p Matko jak ja bym się chciała rzucić na faceta! Tzn. chciałabym chcieć! :cool2:

Aha Kocurku ja pakuję małą do wózka w kozaczkach.

Kout Maja nosi teraz buciki 21, ale powoli z nich wyrasta....ja tam widzę HK;)))

oo właśnie to liczydło z ikea!!! i garnuszki do gotowania, dobre dla takich małych panienek;)))

Lil ja też wierzę w czasy,takie w przyszłości,że będzie mi się bardziej i częściej chciało do męża przytulić;))

Ja bym chciała i chcieć i umieć! :eek:
Bo jakoś tak zawsze wolałam jak się na mnie rzucano :-p:-p:-p A póki się rzucano, to nie musiałam się rzucać...:eek:

A cycki obiecaliśmy wykorzystać w ciąży tej co to była i podczas karmienia i..... dupa! Byłam wykończona, albo było mi niedobrze, albo pan był w Wawie jak nie było mi akurat niedobrze i akurat nie byłam wykończona, czego mu nie wypominam, bo się nie zdarzyło hahahahaha :-D

Ostatnia edycja:
Hehe Paulinko! Oby nasi Panowie nie przestali w nas wierzyć :-p

A liczydło odkryłam dziś - byliśmy na szczepieniu i mała tak była zafascynowana liczydłem, że nawet nie zauważyła, że było jakieś ukłucie! W szoku byłam! :-) I na 14 miesięcy ważymy 10 kg :-)

Kocurku a co Ty chciałaś z tymi cyckami robić? Ja to nie lubię jak mi ktoś tam gmera :baffled: Choć kiedyś uwielbiałam :eek: I z rzucaniem też mi kiepsko idzie....jak już raz na ruski rok chce mi się rzucić, to jak przychodzi co do czego to już mi się odechciewa....:eek:

Ostatnia edycja:
cyczki.....tak.....też mi się marzą porządne.....a nie te miernoty co mam......ale trzeba się cieszyć z tego co się ma;)))
Kout ja ostatnio próbuje mojemu mężowi jakieś sygnały wysyłać,że coś bym może chciała, ale chyba słabo mi idzie, więc ja też na razie w celibacie;))

Lil Maja liczydło w ikea męczyła i męczyła;)) a my na 17 mies. mieliśmy 11kg;)) i 82cm;))

oj PAULINA jak co w ogóle tam masz to się bardzo ciesz! :tak::-p
Ja po Oli mam chyba tylko skórę :sorry2: nawet nie pozwalam panu pomacać :errr:
A śpię tylko w biustonoszu!

Paulinko Wy chudzinki i drobinki! :-) Ja myślę, że Martynka też niewiele więcej będzie ważyła na 17 miesięcy, bo ona bardzo mało tyje. Wokół 9 kg to już od paru miesięcy się kręciliśmy. Raz chudła raz tyła. W każdym razie pani doktor (7 lat młodsza ode mnie! dziewczynka dosłownie!) powiedziała, że wygląda na więcej niż 10 kg :-p

Kocurku to Ty nic nie masz?

reklama
hehe też mam wypustki....zastanawiam się po co mi biustonosz 75B???:confused::confused: chyba muszę iść na zakupy;)))

Lil Maja na roczek miała 10,2 kg...więc ostatnio też mało przybiera, bardziej się wyciąga, sprawdziłam centyle, z wagą jesteśmy na 50 a ze wzrostem na 90...

ufff, bawię sie w pocztę...kartki popisane, paczki popakowane, jak ktoś chce by mu coś wysłać to pisać życzenia i adresy:-):-D;-)

Do góry