reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
jakie łóżko....
aa no znowu zapomniałam, że jestem przynajmniej 10 lat od Was starsza 
ASIONKU niemęczącej podróży i udanego pobytu w domu :-)
Ktoś kawę rozdaje..?? Czy mnie się zdaje...

ASIONKU niemęczącej podróży i udanego pobytu w domu :-)
Ktoś kawę rozdaje..?? Czy mnie się zdaje...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kot, to powinnaś tym bardziej mieć więcej do powiedzenia....ws łóżka ma się rozumieć
Doświadczenie robi swoje ;-)
Jak Twoje młode dzisiaj?
Monia, to z moim łapkę mogą przybić, bo mój też niepocieszony

Dziecię moje zasnęło...pora na entą kawę

Jak Twoje młode dzisiaj?
Monia, to z moim łapkę mogą przybić, bo mój też niepocieszony

Dziecię moje zasnęło...pora na entą kawę

Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
EWE...kuot wcześnie zaczął, to wcześnie skończy hehehehehehehehe
szczerze...? jestem taka zmęczona psychicznie i nie mam jak o siebie zadbać, bo 24/7 wisi na mnie Ola..
Żeby myśleć o łóżku muszę wyglądać, wyjść gdzieś, napić się winka itp.
Generalnie - zapomnieć na chwilę o byciu mamą 

szczerze...? jestem taka zmęczona psychicznie i nie mam jak o siebie zadbać, bo 24/7 wisi na mnie Ola..
Żeby myśleć o łóżku muszę wyglądać, wyjść gdzieś, napić się winka itp.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kot, to nie możesz chłopa na dzień zatrudnić, byś mogła wyjść, wyglądać i napić się tego winka? Niekoniecznie chłopa....babcia?dziadek?ciocia?wujek?sąsiad?
Nie przesadzaj! Kończyć w tym wieku???!!! Tak nie można!!! Ja co najmniej do 65, później się zobaczy
Monia, znaczy, że liczy na II? ;-)

Nie przesadzaj! Kończyć w tym wieku???!!! Tak nie można!!! Ja co najmniej do 65, później się zobaczy

Monia, znaczy, że liczy na II? ;-)
Czarny Kocur
Na szczęście mój pan jest ogierem tylko na terenie zawodowym i wymówek mi nie robi
A jak sobie trzymał film na kompie ku pokrzepieniu serca, tom mało nie wykipiała i piorunami zaczęłam miotać, bo ja mocno nietolerancyjna nawet na tym polu 
Zresztą my już swoje swego czasu przerobiliśmy, no ile można?

Zresztą my już swoje swego czasu przerobiliśmy, no ile można?

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dużo i długo....można 

reklama
Czarny Kocur
EWE pan mój pracuje w Wawie i przyjeżdża tylko w weekendy, a wtedy staramy się spędzać czas razem
Poza tym, to są jedyne dwa dni, kiedy mogę porządniej posprzątać, poprać, no i zwykle ktoś wpada itp. itd.
Nie mam w zwyczaju sobie wychodzić sama, czasem z synem do kina wyskoczymy, albo do sklepu, albo wszyscy jedziemy sobie gdzieś zjeść
Ciotek, wujków nie ma, braci, sióstr też. Mama pracuje. Tata się nie nadaje do opieki hehe
A w ogóle wolę sobie poczytać wieczorem książkę, albo film z moimi chłopakami obejrzeć, niż pocić się w łóżku
Nie mam w zwyczaju sobie wychodzić sama, czasem z synem do kina wyskoczymy, albo do sklepu, albo wszyscy jedziemy sobie gdzieś zjeść
Ciotek, wujków nie ma, braci, sióstr też. Mama pracuje. Tata się nie nadaje do opieki hehe
A w ogóle wolę sobie poczytać wieczorem książkę, albo film z moimi chłopakami obejrzeć, niż pocić się w łóżku