reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Hej,
Asionek, szczęśliwej podróży i cudownego wypoczynku w PL
Ja padam....nad projektem siedziałam od 22 do 3....P mnie obudził, jak wbijałam sobie klawiaturę w czoło
Nie kumam o co chodzi...nie wiem nic...
Asionek, szczęśliwej podróży i cudownego wypoczynku w PL

Ja padam....nad projektem siedziałam od 22 do 3....P mnie obudził, jak wbijałam sobie klawiaturę w czoło

Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Monia, no tak mi zeszło. A dziś tylko poprawki i jeden projekt na boku....ostało 3...

3 do kiedy?????????
To kawa koniecznie!!!
W sumie zależy jakie projekty... mi się samo słowo kojarzy z czyms wielkim i ogromnym... Ja pisze teraz takie co jeszcze ze 2 miesiące będe pisać....
Chce kupić Wiki takie coś myślicie że ma sens?
TOMMEE TIPPEE - bidon pstryczek -300 ml 18m -0%BPA (2860222384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ona ze słomki ładnie pije. Teraz kupujemy Kubuś Water bo ma taki korek niekapek. Szklanki jej służą do przelewanie z jednej w drugą...
To kawa koniecznie!!!
W sumie zależy jakie projekty... mi się samo słowo kojarzy z czyms wielkim i ogromnym... Ja pisze teraz takie co jeszcze ze 2 miesiące będe pisać....
Chce kupić Wiki takie coś myślicie że ma sens?
TOMMEE TIPPEE - bidon pstryczek -300 ml 18m -0%BPA (2860222384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ona ze słomki ładnie pije. Teraz kupujemy Kubuś Water bo ma taki korek niekapek. Szklanki jej służą do przelewanie z jednej w drugą...
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Monia, Ewcia, kawy mam nadmiar...kofeina wypływa uszami
Monia, projekty w sumie na.....yyyy....już teraz :-) Na poważnie do przyszłego tygodnia muszę zdać, znaczy powinnam, bo teoretycznie czas mam do końca roku, bo to projekty końcowe. Ale szefowi obiecałam, że zrobię przed pójściem na urlop przedświąteczny, który zaczynam w przyszłym tygodniu
- choć tu zastępca coś sapie, że ze względu na fakt, że teraz mamy wolne, to może mi urlop cofnąć - chyba mu się cos popierniczyło! Z mojej winy siedzę w domu? Może zapomnieć, że mi urlop cofnie :-) Podsumowując 18.12. muszę zdać 4 projekty, z czego ten co zrobiłam w nocy, to pikuś...teraz czeka mnie dopiero robota 

Monia, projekty w sumie na.....yyyy....już teraz :-) Na poważnie do przyszłego tygodnia muszę zdać, znaczy powinnam, bo teoretycznie czas mam do końca roku, bo to projekty końcowe. Ale szefowi obiecałam, że zrobię przed pójściem na urlop przedświąteczny, który zaczynam w przyszłym tygodniu

reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewcia, a patrz...zastępca zawsze mówił, że poczucia humoru nie ma
No jednak ma! ;-)
Monia, dobrze, że partnerzy się znaleźli! To teraz do dzieła ;-)
No mam nadzieję, że się wyrobię, choć Pan mój coś nosem trąca, że w łóżku mnie nie ma
To mu dziś powiedziałam "ja jestem, ciebie nie ma jak się kładę" hahah Zbladł. 

Monia, dobrze, że partnerzy się znaleźli! To teraz do dzieła ;-)
No mam nadzieję, że się wyrobię, choć Pan mój coś nosem trąca, że w łóżku mnie nie ma