reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Koniecznie muszę ów wynalazek spróbować...jako, że ja zwolennik mułu, to będzie niezłe doświadczenie :-p

Monia
, Twój zięć narysował dziś "dziewczynkę" (czyt.kilka bohomazów)....pytam go, kto to jest? Patrzy na mnie i mówi: "IKI". Pytam "Wiki"?....słyszę "taaa". Bo wiesz, ja mu wciąż do snu powtarzam jak jego narzeczona ma na imię :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Hej! Jestem na chwilkę. Tak mi się ciągle spać chce, nie mam adrenaliny do żadnego działania tu u mamy - ehhh nie będę marudzić...W każdym razie końca remontu w tym tygodniu na pewno nie będzie....:-(

Paulinko przepiękne zdjęcia! Uwielbiam takie IKEOWSKIE pokoiki :-) I już Ci więcej nie doradzam co na prezent dla dzieci, bo przy tylu zabawkach to faktycznie nie ma lekko :-p Ale moje dzieciaki też mają wszystkiego za dużo....:-p

Ostatnia edycja:
Kocurku Ty z domu, a ja z DR HOUSE spędzam wolny czas :-p Czyli melduję się DOMOWO podobnie jak Ty ;-)

Ehhh taki żarcik słowny....:eek:

ufff interneta mi zabrali...teraz dopiero mąż naprawił, ale chociaż w międzyczasie w bibliotece byliśmy i Danio sobie książkę do czytania wypożyczył;)))
przy okazji miał krwotok z noska i biegiem do domu lecieliśmy...
Maja za to marudziła dziś okrutnie i pokazywała ciągle na główkę, chyba ją bolała, bo nie dość że przeziębiona to jeszcze ślini się i ząbkuje...

Paulina super pokoik :) i jaki duzy !! zabawek rzeczywiscie sporo , ale w koncu to 2 dzieci nie ? ;)))
obiadek pycha , znowu smaka mi narobilyscie hehe tym razem ty na placki :)

Kotek uglaskaj Togo !! jak Ola ??

Monika jakos przebrnelam , prawie przez to pakowanie , z dzieckiem sama to ciezko bylo i do tego masa innych rzeczy w miedzyczasie :/

no i padam doslownie po dzisiejszym dniu .. maly latal na szczezcie sam i dal wszystko porobic , chyba czuje nasze podniecenie , bo caly dzien robil brum brum hehe
plery mnie tak bola , ze szok :/

wpadlam jeszcze pozegnac sie z wami !! mam nadzieje , ze uda sie czasami zajrzec do was :) bo bede tesknic :(

buziaki dla was wszystkich , duzo zdrowka i udanego czasu przed swiatecznego :)))

reklama
Do góry