reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
MONI dziś było prosto - najpierw zmiksowałam margarynę z cukrem, dodałam mąkę krupczatkę i jedno jajo i cukier waniliowy i proszek do pieczenia (proporcje takie, żeby robot jeszcze dawał radę kręcić, więc ok.300g rozpuszczonej margaryny i ok. 1kilogram mąki. Mam jabłka już uduszone w słoikach, domowe, więc hop jeden taki wielki słój z cynamonem na warstwę ciasta. Przykryłam druga warstwą. Piekłam tak długo, aż uznałam, że wystarczy
) Wyszło takie krucho-babkowe, no i przede wszystkim dobre!
Zaraz wstawię, tylko mi tu ktoś strasznie marudzi... :/
Albo i nie wstawię... a może by się zdrzemnęła moja kruszyna.....
Zaraz wstawię, tylko mi tu ktoś strasznie marudzi... :/
Albo i nie wstawię... a może by się zdrzemnęła moja kruszyna.....
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Nie wiem EWUNIU... ale wiem, że muszę odśnieżyć chodnik (jestem u siebie) 
Zamówiłam zakupy z TESCO, bo nie mam jak z gorączkującym dzieckiem do sklepu, a lodówka pięknie świeci pustką.

Zamówiłam zakupy z TESCO, bo nie mam jak z gorączkującym dzieckiem do sklepu, a lodówka pięknie świeci pustką.
paulina.pro
Fanka BB :)
a ja się obraziłam na moje dzieci i siedzę w kuchni, a niech mi chatę rozniosą, tylko niech potem posprzątają
)
paulina.pro
Fanka BB :)
Ewcia klasyka...
jedno nie chce spać i marudzi za 5 maluchów, bo ma katar i ząbkuje, a drugie roznosi energia i cierpi na brak mocno zorganizowanego czasu jaki jest w przedszkolu, poza tym wczoraj dostał szlaban na wnoszenie zabawek do salonu, więc naznosił dziś puzzli i kredek, mówię mu żeby wyniósł a on to, że to do uczenia a nie bawienia...ręce opadają
poza tym coś z moim mężem nie tak, bo ja od 2 dni coś chcę a on nie....i bądź tu człowieku przy zdrowych zmysłach.....
Monia bidony tommee tippee są super, ja ci mogę polecić takie, my mamy takie dla Mai i Danielka i są super
)
Tommee Tippee Explora Sportowy Niekapek 12m+.360ml (2801508929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja odkąd skończyła 9 miesięcy nie pije picia z butelki a kubki, podobnie jak Wiki, służą do przelewania i wylewania rzeczy
)
jedno nie chce spać i marudzi za 5 maluchów, bo ma katar i ząbkuje, a drugie roznosi energia i cierpi na brak mocno zorganizowanego czasu jaki jest w przedszkolu, poza tym wczoraj dostał szlaban na wnoszenie zabawek do salonu, więc naznosił dziś puzzli i kredek, mówię mu żeby wyniósł a on to, że to do uczenia a nie bawienia...ręce opadają
poza tym coś z moim mężem nie tak, bo ja od 2 dni coś chcę a on nie....i bądź tu człowieku przy zdrowych zmysłach.....
Monia bidony tommee tippee są super, ja ci mogę polecić takie, my mamy takie dla Mai i Danielka i są super
Tommee Tippee Explora Sportowy Niekapek 12m+.360ml (2801508929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja odkąd skończyła 9 miesięcy nie pije picia z butelki a kubki, podobnie jak Wiki, służą do przelewania i wylewania rzeczy
Ostatnia edycja:
reklama
Czarny Kocur
PAULINA może szarlotki?