reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kotek ja chcę!!! tylko żeby nie wystygło zanim dojedzie:))
Hmmm mam całą siatkę jabłek.... może by zrobił... A jak robisz?? powiedz że szybko i łatwo i podaj szczegóły:-D

reklama
Kuotek, ja poproszę!!!:tak:

Monia,
ja mam ekspresowy przepis:tak:
bo nie ma czasu pieczenia, a piecze się ciacho do złotego koloru, potem wrzucasz na to przyszykowane wcześniej jabłka prażone i na to białka i zapiekasz ;-)

MONI dziś było prosto - najpierw zmiksowałam margarynę z cukrem, dodałam mąkę krupczatkę i jedno jajo i cukier waniliowy i proszek do pieczenia (proporcje takie, żeby robot jeszcze dawał radę kręcić, więc ok.300g rozpuszczonej margaryny i ok. 1kilogram mąki. Mam jabłka już uduszone w słoikach, domowe, więc hop jeden taki wielki słój z cynamonem na warstwę ciasta. Przykryłam druga warstwą. Piekłam tak długo, aż uznałam, że wystarczy :)) Wyszło takie krucho-babkowe, no i przede wszystkim dobre!

Zaraz wstawię, tylko mi tu ktoś strasznie marudzi... :/

Albo i nie wstawię... a może by się zdrzemnęła moja kruszyna.....

Ostatnia edycja:
Nie wiem EWUNIU... ale wiem, że muszę odśnieżyć chodnik (jestem u siebie) :sorry2:

Zamówiłam zakupy z TESCO, bo nie mam jak z gorączkującym dzieckiem do sklepu, a lodówka pięknie świeci pustką.

Kuotek, ojj.. to oby zasnęła:tak:
a Kamil nie może odśnieżyć:sorry2:

ale mi zimno....

ojj... zapomniałam... Kamil zapewne w szkole :p

Ostatnia edycja:
Ewcia klasyka...
jedno nie chce spać i marudzi za 5 maluchów, bo ma katar i ząbkuje, a drugie roznosi energia i cierpi na brak mocno zorganizowanego czasu jaki jest w przedszkolu, poza tym wczoraj dostał szlaban na wnoszenie zabawek do salonu, więc naznosił dziś puzzli i kredek, mówię mu żeby wyniósł a on to, że to do uczenia a nie bawienia...ręce opadają

poza tym coś z moim mężem nie tak, bo ja od 2 dni coś chcę a on nie....i bądź tu człowieku przy zdrowych zmysłach.....

Monia bidony tommee tippee są super, ja ci mogę polecić takie, my mamy takie dla Mai i Danielka i są super;))
Tommee Tippee Explora Sportowy Niekapek 12m+.360ml (2801508929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maja odkąd skończyła 9 miesięcy nie pije picia z butelki a kubki, podobnie jak Wiki, służą do przelewania i wylewania rzeczy;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry