reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
a po pierwszej drożności wszystko było ok?Potrzebuje porady
Dziś byłam na monitoringu, 10 dzień cyklu i prawy jajnik jest już po owulacji. W lewym jajniku pęcherzyk 16x19, endometrium 7. Do tej pory owulacja zawsze między 12 a 14 dc i tylko z jednego jajnika.
lekarz zlecił od razu estradiol, ale przypisał Ovitrelle i mam wziąć jutro.
Nie ukrywam ze pomimo 3 lat staran pierwszy raz mam taka sytuacje, dlatego chciałam zapytać czy ktoras z Was miała tak? Czy cykl był udany?
Dziękuje za podzielenie się swoimi historiami lub przemyśleniami
U mnie się tak zdarzyło, że miałam dwie owulację z dwóch różnych jajników, albo 3 pęcherzyki z jednego ale niestety ciąży nie udało się uzyskać.
Ale trzymam kciuki za powodzenie Twojego cyklu
Bolilol
pytałam Cię co prawda o to wczoraj na kreskach, ale odpowiedź mogła mi umknąć przez łzy w oczach że śmiechu przy przedzieraniu się przez rozmowy o , więc wybacz że się powtarzam: te dwie owulacje miałaś w jakim odstępie czasowym? To były godziny czy dni? Brałaś wtedy ovi czy pęcherzyki z obu stron same pękły?a po pierwszej drożności wszystko było ok?
U mnie się tak zdarzyło, że miałam dwie owulację z dwóch różnych jajników, albo 3 pęcherzyki z jednego ale niestety ciąży nie udało się uzyskać.
Po pierwszej drożności wyszło ze niby drożne aczkolwiek mam mieszane uczucia. Wykonywał mi ja lekarz który był nastawiony na pieniądze i cały czas w głowie mętlik czy one są wiarygodnea po pierwszej drożności wszystko było ok?
aurii_orelii
odpowiadałam brałam ovi mimo tego, że według lekarza jeden właśnie pękał bo był nieregularny a po paru godzinach od ovi bolał mnie drugi jajnik i lekarz mówił, że właśnie wtedy pękł drugipytałam Cię co prawda o to wczoraj na kreskach, ale odpowiedź mogła mi umknąć przez łzy w oczach że śmiechu przy przedzieraniu się przez rozmowy o , więc wybacz że się powtarzam: te dwie owulacje miałaś w jakim odstępie czasowym? To były godziny czy dni? Brałaś wtedy ovi czy pęcherzyki z obu stron same pękły?
Bolilol
dziękuję przepraszam, że umknęła mi Twoja wczorajsza odpowiedźodpowiadałam brałam ovi mimo tego, że według lekarza jeden właśnie pękał bo był nieregularny a po paru godzinach od ovi bolał mnie drugi jajnik i lekarz mówił, że właśnie wtedy pękł drugi
hachette
Nie miałam tak nigdy, ale chciałabym rany, mieć dwie szanse w jednym cyklu, czadPotrzebuje porady
Dziś byłam na monitoringu, 10 dzień cyklu i prawy jajnik jest już po owulacji. W lewym jajniku pęcherzyk 16x19, endometrium 7. Do tej pory owulacja zawsze między 12 a 14 dc i tylko z jednego jajnika.
lekarz zlecił od razu estradiol, ale przypisał Ovitrelle i mam wziąć jutro.
Nie ukrywam ze pomimo 3 lat staran pierwszy raz mam taka sytuacje, dlatego chciałam zapytać czy ktoras z Was miała tak? Czy cykl był udany?
Dziękuje za podzielenie się swoimi historiami lub przemyśleniami
Właśnie dostałam wynik estradiol to 350 pg/ml. Ale bladego pojęcia nie mam co to oznaczaHej dziewczyny
Na forum jestem całkiem nowa. Mam 30 lat, mąż 35. O maleństwo staramy się od 2020 roku bezskutecznie. Chyba wszystkie możliwe badania wykonane, jestem po 4 nieudanych inseminacjach, ale dopiero gdy trafiłam do innego lekarza okazało się, ze były bez sensu bo moje hormony były nieuregulowane. Na stałe przyjmuje euthyrox 50, dostinex, tardyferon i dekristol.
Przy kolejnym cyklu czeka mnie kolejne badanie drożności jajowodów
Bolilol
a w którym dniu cyklu robiłaś badanie?Właśnie dostałam wynik estradiol to 350 pg/ml. Ale bladego pojęcia nie mam co to oznacza
reklama
10 dzień cyklu. Dziś tez był monitoring i lekarz stwierdził ze w prawym jajniku już po owulacji a w lewym pęcherzyk 16x19a w którym dniu cyklu robiłaś badanie?