Agne.szka
Zaangażowana w BB
Okey, tam tez mogę zapytać, jednak czytając poprzedni wątek tzn staraczki 2022 widziałam ze spora część jest tez taka która albo ma dziecko i stara się o drugie albo miała już takie doświadczenie z oznajmiania. U mnie te pierwsze cienie testów 3 cykle temu sama przeżyłam bardzo silnie i mąż tez widziałam , teraz tez się tego obawiam stąd ten post , nie miałam na celu się chwalić czy coś. Szukam porady tylko, gdyby nie ta obawa pewnie dałabym sobie spokój.Zdaje się, że pierwsza wizyta w ciąży zwykle odbywa się między 6 a 8 tygodniem ciąży :-). A kiedy powiedzieć mężowi to już raczej my nie doradzimy.
Generalnie o doświadczenia z oznajmienia ciąży i pierwszych tygodni ciąży to raczej pytaj na wątkach dla mam, bo tutaj wiele dziewczyn nigdy nie było w ciąży albo było i te ciąże bardzo szybko straciło.
No dobrze, od siebie mogę dodać tylko ze trzymam za was wszystkie kciuki, i ze jak już zobaczycie upragnione dwie krechy to żeby dalej wszystko toczyło się u was prawidłowo i w zdrowiu . Bez strachu a przynajmniej bez takiego jak mój chociaż wiem ze dla was tez to moze być ciężkie do wykonania. Jest tyle obaw przecież.
Wszystkiego dobrego