reklama
Ceonis
Fanka BB :)
który tam masz dc ? 20 ?Ja dla odmiany wciąż czekam na owulacje... Liczyłam ze dziś zobaczę już pik na teście owu, ale nawet ten z pierwszego moczu daleko ma do pozytywu
Zazuu
19który tam masz dc ? 20 ?
LadyCaro
jak przez 2,5 roku nie zaskoczyło nawet 1 osrany raz, to już ciężko uwierzyćno jak to na co - na to, że w tym zaskoczy
lady_in_blue
E tam, ja nasikalam na test, bo się podejrzanie czuję cały weekend więc jakaś tam lampka w głowie mi się zapaliła . Nie zdziwił mnie biały wynik ale przez chwilę przynajmniej rozważałam możliwość "co jeśli" .jak przez 2,5 roku nie zaskoczyło nawet 1 osrany raz, to już ciężko uwierzyć
LadyCaro
jest tam w głowie taka lampka "co jeśli" ale sukcesywanie gaszona przez te lata zawoduE tam, ja nasikalam na test, bo się podejrzanie czuję cały weekend więc jakaś tam lampka w głowie mi się zapaliła . Nie zdziwił mnie biały wynik ale przez chwilę przynajmniej rozważałam możliwość "co jeśli" .
lady_in_blue
Dokładnie tak.jest tam w głowie taka lampka "co jeśli" ale sukcesywanie gaszona przez te lata zawodu
Ale tyle się naczytałam historii "zaszłam w naturalną ciążę przed transferem", że nie powiem, że tak zupełnie na to nie liczyłam ;-). Bo jakby nie było większego stanu wyjebongo nie da się osiągnąć jak już leki kupione i człowiek czeka na okres. To jest to mityczne odpuszczenie . I co? Nie działa .
reklama
lady_in_blue
No u mnie jeszcze doszło przed ivf, przed transferamispoko, ja też liczyłam, że zajdę:
1) przed drożnością
2) przed bdaniami nasienia
3) przed histero
na liczeniu się skończyło
Nie działa ;-)