reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Ja dla odmiany wciąż czekam na owulacje... Liczyłam ze dziś zobaczę już pik na teście owu, ale nawet ten z pierwszego moczu daleko ma do pozytywu 🤬

jak przez 2,5 roku nie zaskoczyło nawet 1 osrany raz, to już ciężko uwierzyć :D
E tam, ja nasikalam na test, bo się podejrzanie czuję cały weekend więc jakaś tam lampka w głowie mi się zapaliła :p. Nie zdziwił mnie biały wynik ale przez chwilę przynajmniej rozważałam możliwość "co jeśli" :p.

E tam, ja nasikalam na test, bo się podejrzanie czuję cały weekend więc jakaś tam lampka w głowie mi się zapaliła :p. Nie zdziwił mnie biały wynik ale przez chwilę przynajmniej rozważałam możliwość "co jeśli" :p.
jest tam w głowie taka lampka "co jeśli" ale sukcesywanie gaszona przez te lata zawodu

jest tam w głowie taka lampka "co jeśli" ale sukcesywanie gaszona przez te lata zawodu
Dokładnie tak.

Ale tyle się naczytałam historii "zaszłam w naturalną ciążę przed transferem", że nie powiem, że tak zupełnie na to nie liczyłam ;-). Bo jakby nie było większego stanu wyjebongo nie da się osiągnąć jak już leki kupione i człowiek czeka na okres. To jest to mityczne odpuszczenie :p. I co? Nie działa :p.

reklama
Do góry