Zdecydowanie na żywioł do końca tego rokuCześć! Ile czasu sie starasz? Robilas hakies badania? Czy narazie żywioł?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie na żywioł do końca tego rokuCześć! Ile czasu sie starasz? Robilas hakies badania? Czy narazie żywioł?![]()
Ja chyba bym sie zdała na lekarza, widocznie chce zobaczyć czy owu wroci czy trzeba będzie jej znowu pomagać... ale rozumiem, że dla ciebie to czekanie jest straszneWróciłam od ginki, endo 5 mm, ale co się dziwić po takim krwawieniu. Oczywiście standardowo lewy i prawy jajnik z licznymi pęcherzykamiżadnego dominującego. Ten cykl mam odpuacic w staraniach, kolejny mogę się starac, ale narazie bez Aromka, bo może owulacja będzie naturalna. Jak nie, to w jeszcze "kolejniejszym" wziąć Aromek, ale narazie bez ovi. Zastanawiam się, czy może jednak wziąć ten Aromek już w następnym cyklu
![]()
Kto jak kto, ale wiem, że Ty rozumieszJa chyba bym sie zdała na lekarza, widocznie chce zobaczyć czy owu wroci czy trzeba będzie jej znowu pomagać... ale rozumiem, że dla ciebie to czekanie jest straszne
No ja to napewno jestem czekaczka 2022Kto jak kto, ale wiem, że Ty rozumieszmoże zamiast staraczki, powinnyśmy się nazywać czekaczki?
![]()
jeszcze troszeczkę, ale zbliża sięZaczęłam zabawę z testami owu, dzisiaj 9dc, obydwie kreski podobne ale według mnie nieco blade… pomoże ktoś?![]()
czuję że się zbliża, bo już mnie prawy jajnik kłuje, stąd wcześniej zrobiłam 1 test. Biorę dziś Starego w obrotyjeszcze troszeczkę, ale zbliża się![]()
jak masz zapas testów to warto 2 razy dziennie robić bliżej owu. Bierz starego, bierz! Niech nie myśli, ze majowka będzie leniwa! Kalorie trzeba spalić!czuję że się zbliża, bo już mnie prawy jajnik kłuje, stąd wcześniej zrobiłam 1 test. Biorę dziś Starego w obroty![]()
ja opolskie ale dla ciebie dojadęWłaśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD