Zdecydowanie na żywioł do końca tego roku bez presji. Mam nadzieję, że uda się do końca lataCześć! Ile czasu sie starasz? Robilas hakies badania? Czy narazie żywioł?
reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Wróciłam od ginki, endo 5 mm, ale co się dziwić po takim krwawieniu. Oczywiście standardowo lewy i prawy jajnik z licznymi pęcherzykami żadnego dominującego. Ten cykl mam odpuacic w staraniach, kolejny mogę się starac, ale narazie bez Aromka, bo może owulacja będzie naturalna. Jak nie, to w jeszcze "kolejniejszym" wziąć Aromek, ale narazie bez ovi. Zastanawiam się, czy może jednak wziąć ten Aromek już w następnym cyklu
Bibi89
Ja chyba bym sie zdała na lekarza, widocznie chce zobaczyć czy owu wroci czy trzeba będzie jej znowu pomagać... ale rozumiem, że dla ciebie to czekanie jest straszneWróciłam od ginki, endo 5 mm, ale co się dziwić po takim krwawieniu. Oczywiście standardowo lewy i prawy jajnik z licznymi pęcherzykami żadnego dominującego. Ten cykl mam odpuacic w staraniach, kolejny mogę się starac, ale narazie bez Aromka, bo może owulacja będzie naturalna. Jak nie, to w jeszcze "kolejniejszym" wziąć Aromek, ale narazie bez ovi. Zastanawiam się, czy może jednak wziąć ten Aromek już w następnym cyklu
Ceonis
Kto jak kto, ale wiem, że Ty rozumiesz może zamiast staraczki, powinnyśmy się nazywać czekaczki?Ja chyba bym sie zdała na lekarza, widocznie chce zobaczyć czy owu wroci czy trzeba będzie jej znowu pomagać... ale rozumiem, że dla ciebie to czekanie jest straszne
Bibi89
No ja to napewno jestem czekaczka 2022Kto jak kto, ale wiem, że Ty rozumiesz może zamiast staraczki, powinnyśmy się nazywać czekaczki?
Chyba utworze juz wątek październikowy i będę sobie tam sama że sobą gadać
Sarenka1993
MartaMarkry
jeszcze troszeczkę, ale zbliża sięZaczęłam zabawę z testami owu, dzisiaj 9dc, obydwie kreski podobne ale według mnie nieco blade… pomoże ktoś?
Sarenka1993
czuję że się zbliża, bo już mnie prawy jajnik kłuje, stąd wcześniej zrobiłam 1 test. Biorę dziś Starego w obrotyjeszcze troszeczkę, ale zbliża się
MartaMarkry
jak masz zapas testów to warto 2 razy dziennie robić bliżej owu. Bierz starego, bierz! Niech nie myśli, ze majowka będzie leniwa! Kalorie trzeba spalić!czuję że się zbliża, bo już mnie prawy jajnik kłuje, stąd wcześniej zrobiłam 1 test. Biorę dziś Starego w obroty
reklama
Moonstone
Moderator
ja opolskie ale dla ciebie dojadęWłaśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD
Podziel się: