Bibi89
Fanka BB :)
Ja mogę być z łódzkiegoWłaśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mogę być z łódzkiegoWłaśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD
Ja z łódzkiego! Ale nawet jakbym była z Timbuktu to bym dojechała dla takiego zacnego grona mój panieński w sierpniu, więc dziewczyny, jak już się zjedziecie to poczekajcie te kilka tygodni na mójWłaśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD
Ja melduje 12dpo okresu brak i bile viziraDrogie Panie melduję biel 10 dpo
Także spadek nie znaczył nic Dziś znów temperatura do góry...
Seks. XDHejo, co tu tak cicho? Jak tam majówka mija?
Praca ... dziś mija mi miesiąc od podania metotreksatu ... dopiero miesiąc...Hejo, co tu tak cicho? Jak tam majówka mija?