reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Drogie Panie melduję biel 10 dpo
Także spadek nie znaczył nic 🤣 Dziś znów temperatura do góry...

Załączniki

• 1cb99345-bd57-48ca-8809-4a7862b6e0b0.jpg
    1cb99345-bd57-48ca-8809-4a7862b6e0b0.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 53
Właśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD
Ja z łódzkiego! Ale nawet jakbym była z Timbuktu to bym dojechała dla takiego zacnego grona 😆 mój panieński w sierpniu, więc dziewczyny, jak już się zjedziecie to poczekajcie te kilka tygodni na mój 😀

Hej Kobietki, ja sobie siedzę w milczeniu w pracy,a docelowo to cały czas jestem w piwnicy bo ze mnie to już nie staraczka a czekaczka jak to któraś z Was ujęła. Kolejny cykl bez męża, Paryż nie wypalił, lekarz mnie zlał i w maju idę po 20 do innego. Ogólnie to staram się mieć w du*ie wszystko ale nie potrafię. Nawet testów owulacyjnych nie potrafię robić bo żaden nie wyszedł więc może i owulki nie było? To by rzucało światło na brak fasolki od prawie roku 😓 zaczęłam brać Ovarox i olej z wiesiołka, póki co profilaktycznie 🤷

reklama
Do góry