reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Drogie Panie melduję biel 10 dpo
Także spadek nie znaczył nic 🤣 Dziś znów temperatura do góry...

Załączniki

• 1cb99345-bd57-48ca-8809-4a7862b6e0b0.jpg
    1cb99345-bd57-48ca-8809-4a7862b6e0b0.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 56
Właśnie nie wiem, może w czerwcu. Może też być w lipcu. Ślub mam na koniec lipca i nie wiem jaka opcje wybrać. Kto z łódzkiego? XD
Ja z łódzkiego! Ale nawet jakbym była z Timbuktu to bym dojechała dla takiego zacnego grona 😆 mój panieński w sierpniu, więc dziewczyny, jak już się zjedziecie to poczekajcie te kilka tygodni na mój 😀

Hej Kobietki, ja sobie siedzę w milczeniu w pracy,a docelowo to cały czas jestem w piwnicy bo ze mnie to już nie staraczka a czekaczka jak to któraś z Was ujęła. Kolejny cykl bez męża, Paryż nie wypalił, lekarz mnie zlał i w maju idę po 20 do innego. Ogólnie to staram się mieć w du*ie wszystko ale nie potrafię. Nawet testów owulacyjnych nie potrafię robić bo żaden nie wyszedł więc może i owulki nie było? To by rzucało światło na brak fasolki od prawie roku 😓 zaczęłam brać Ovarox i olej z wiesiołka, póki co profilaktycznie 🤷

reklama
Do góry