reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Polecam w Katowicach klinikę niepłodności Angelius provita i doktora Pawła Juraszka. Wspaniały lekarz. Konkretny i nie bagatelizuje problemów. Szuka przyczyny i ostrożnie dobiera leki. A przy tym bardzo sympatyczny i przystojny 😄

Powodzenia! Też czekam co Ci powie. Ja miałam w 8dc perwszym po poronieniu już jeden pęcherzyk co się zdziwiłam ale endometrium bardzo cienkie. No i mi zalecił czekać 3 pełne cykle ze staraniami. Tylko ja straciłam ciaze w 12 tyg i beta była wysoka. Muszę sprawdzić ale jakieś dwa tyg temu jeszcze dwie kreski były na teście.
Nie na darmo pije wino 4 dzień 😂 co prawda pół kieliszka, czasem cały. Głównie też dlatego, że hemoglobine miałam słaba. Nie wiem jak Wy, ale jak pije wino regularnie, to wyniki z krwi mam świetne, a jak nie piłam to anemia prawie. Z endo nigdy nie miałam problemów, zawsze ładne, choć po tym poronieniu to pewnie jest cieniutkie, dużo krwi ze mnie wyleciało. Wizytę przełożyli mi na 12.30, także godzinkę wcześniej. Umyłam kudły, zrobiłam se hennę i chyba już dawno była pora zmyć, a ja przesiedziałam 🙈 będę wyglądać jak Kleopatra 😜

reklama

Załączniki

• 30af4f41-6eae-43e4-8490-518deba5e7f2.jpg
    30af4f41-6eae-43e4-8490-518deba5e7f2.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 62
Hej ! Jakie plany na weekend?
Ja dziś idę na studniówkę ;-) Co prawda na miesiąc przed maturą, ale wcześniej się nie dało :p I na dodatek będzie to moja pierwsza w życiu matura z polskiego :-D Modlę się tylko, żeby wszyscy przyszli, bo inaczej będę musiała kogoś zastępować w "Polonezie"...
Małżonek wyjechał. Wraca jutro. Ja w sumie też wracam jutro (o jakiejś 3.rano). A od jutra testy owu w ruch, to będzie miesiąc starań naturalnych :-D

reklama
Oprocz obniżonych parametrów nasienia nie mieli za bardzo pojęcia co jest nie tak 😵 ostatecznie udało się naturalnie z całą armią leków i mąż był po operacji żylaków powrózka 💊💊💊💊💊

Do góry