Dziś byłam u nowego gin fajny konkretny jednak nie chce narazie iść w kierunku stymulacji ze względnu na mój młody wiek badania mówi ze są Ok i żeby się nie denerwować i będziemy monitorować ten miesiąc cykl Mówił ze to nie jest tak łatwe jak kupno nowego iphona bardzo mnie dziś uspokoił
reklama
Hej dziewczyny, co sądzicie o takich wynikach:
4 dzień cyklu:
LH 3,12 mlU/ml
FSH 5,45 mlU/ml
Czyli stosunek LH do FSH to 0,57
Estradiol 77,98 pg/ml (norma 21-251)
22 dc, badania wykonywane w poprzednim cyklu:
Progesteron 21,51 ng/ml
Prolaktyna 32,24 ng/ml (norma 5,18-26,53).
Staramy się o dziecko prawie 2 lata. We wtorek idę na badania drożności, wtedy skonsultuję wyniki z lekarzem.
Pozdrawiam Was
4 dzień cyklu:
LH 3,12 mlU/ml
FSH 5,45 mlU/ml
Progesteron 21,51 ng/ml
Staramy się o dziecko prawie 2 lata. We wtorek idę na badania drożności, wtedy skonsultuję wyniki z lekarzem.
Pozdrawiam Was
Z
zaz208622
Gość
Wygląda spoko. Zbadałabym AMH.
No i ja przy niewiele wyższej prolaktynie dostałam leki na zbicie
Hej dziewczyny, co sądzicie o takich wynikach:
4 dzień cyklu:
LH 3,12 mlU/ml
FSH 5,45 mlU/ml
Progesteron 21,51 ng/ml
Pozdrawiam Was [emoji274][emoji4]
Bardzo dziękuję za odpowiedź Przeczytałam właśnie ostatnie posty, ściskam mocno i trzymam kciuki za Ciebie Zazuu i inne Dziewczyny, aby dane nam było kiedyś zostać MamamiWygląda spoko. Zbadałabym AMH.
L
Ladycarooo
Gość
ja to jak w jaimś cyklu zacznę z testami to już walę conajmniej 1 dziennie do okresu więc podziwiamU mnie dziś pierwszy raz w życiu 33 dc. Ale nie nie!! nie dam się nabrać, bo już 3 miesiące z rzędu tak się daje wkręcić podstępnej .
Ale jakie zaskoczenie.. znalazłam 2 testy w szafce i od razu mózg kręci się inaczej
Ja mam to samoja to jak w jaimś cyklu zacznę z testami to już walę conajmniej 1 dziennie do okresu więc podziwiam
Dziewczyny, ja też walczę ko ciążę w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie 14.03. Mąż właśnie w tym dniu wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed owulacja te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciukiJa mam to samo
L
Ladycarooo
Gość
Ojejku, przykro mi z powodu poronienia. Trzymam kciuki i życzę szybkich 2 kresek <3Dziewczyny, ja też walczę ko ciążę w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie 14.03. Mąż właśnie w tym dniu wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed owulacja te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciuki
reklama
L
Ladycarooo
Gość
Ja dziś dalej maraton Harrego Pottera, już 6 część
Podziel się: