reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziś byłam u nowego gin fajny konkretny jednak nie chce narazie iść w kierunku stymulacji ze względnu na mój młody wiek badania mówi ze są Ok i żeby się nie denerwować i będziemy monitorować ten miesiąc cykl 🤷‍♀️ Mówił ze to nie jest tak łatwe jak kupno nowego iphona 🤣 bardzo mnie dziś uspokoił 🙌

reklama
Hej dziewczyny, co sądzicie o takich wynikach:
4 dzień cyklu:
LH 3,12 mlU/ml
FSH 5,45 mlU/ml
Czyli stosunek LH do FSH to 0,57
Estradiol 77,98 pg/ml (norma 21-251)
22 dc, badania wykonywane w poprzednim cyklu:
Progesteron 21,51 ng/ml
Prolaktyna 32,24 ng/ml (norma 5,18-26,53).
Staramy się o dziecko prawie 2 lata. We wtorek idę na badania drożności, wtedy skonsultuję wyniki z lekarzem.
Pozdrawiam Was 🌞😊

Wygląda spoko. Zbadałabym AMH.
No i ja przy niewiele wyższej prolaktynie dostałam leki na zbicie
Hej dziewczyny, co sądzicie o takich wynikach:
4 dzień cyklu:
LH 3,12 mlU/ml
FSH 5,45 mlU/ml
Czyli stosunek LH do FSH to 0,57
Estradiol 77,98 pg/ml (norma 21-251)
22 dc, badania wykonywane w poprzednim cyklu:
Progesteron 21,51 ng/ml
Prolaktyna 32,24 ng/ml (norma 5,18-26,53).
Staramy się o dziecko prawie 2 lata. We wtorek idę na badania drożności, wtedy skonsultuję wyniki z lekarzem.
Pozdrawiam Was [emoji274][emoji4]

U mnie dziś pierwszy raz w życiu 33 dc. Ale nie nie!! nie dam się nabrać, bo już 3 miesiące z rzędu tak się daje wkręcić podstępnej 🙊.
Ale jakie zaskoczenie.. znalazłam 2 testy w szafce i od razu mózg kręci się inaczej 😆🤦‍♀️

Dziewczyny, ja też walczę ko ciążę 🙂 w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie 14.03. Mąż właśnie w tym dniu wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed owulacja te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test 🙂🙂☺️ marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciuki❤️

Dziewczyny, ja też walczę ko ciążę 🙂 w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie 14.03. Mąż właśnie w tym dniu wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed owulacja te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test 🙂🙂☺️ marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciuki❤️
Ojejku, przykro mi z powodu poronienia. Trzymam kciuki i życzę szybkich 2 kresek <3

reklama
Do góry