reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ale z tego co pamiętam Twój stary bardzo jurny jest xDDD
no tak, ale jak np. jak ma 2 zmiany, a ja pierwsze to się trochę mijamy, bo ja z rana muszę wstać do roboty i wcześniej się kładę, a on wraca z roboty i jeszcze siedzi 😝 Bardziej chodzi o to, że on nie wie kiedy mam owu, więc nie będzie ciśnienia 😂

reklama
nie przejmuj się ludźmi. Też tak miałam w tamtym miesiącu i to od najbliższej rodziny, że zaraziłam ich! No specjalnie tego nie zrobiłam przecież a to był dopiero początek objawów wirusa..
Tak czy siak i oni to przeżyli i ja. Ale nie bagatelizuj tego. Leż jeśli możesz... bo później te skutki uboczne potrafią długo męczyć:/.
Ludzie to jednak głupi czasem są... Jak można obwiniać kogoś, że zaraził... no chyba że by się z objawami łaziło to rozumiem. Ale jak ktoś za bardzo nawet nie wiedział

reklama
Do góry