reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
U mnie 8dc (musiałam odpalić aplikację, żeby sprawdzić 😂), nic nie mierzę, nic nie sprawdzam, łykam tylko witaminy i nic poza tym. Dzisiaj obudziłam się z migreną i umierałam... Dalej mnie jeszcze boli, ale już mniej (czyt. bez wymiotów). W aplikacji zaznaczam tylko seksy i to tyle 😝 No i tak jak mówiłam to od starego zależy kiedy się bzykamy 😁

Witam wszystkie Panie 🙂 staramy się z mężem o dzidzie około roku. Robię od paru lat hormony kontrolnie i niby miało być ok...no ale jak zaczęliśmy się starać i kolejny raz nie wyszlo zgłosiliśmy się do lekarza zajmującego się problemami z poczeciem. Po serii badan(niektóre w trakcie) wiemy że mamy słabe nasienie (leki + dodatkowe badania w toku) Choc doktor mowi że nie ma tragedii. U mnie było IO choc teraz HOMA-IR ładnie spadł do 1,5. Biorę metformax i ovarin. W tym cyklu który właśnie dziś się Skonczyl owu byla i pecherzyk pękł. Robiła m tez hormony i nędza estradiol i progesteron duzo za niskie. Po @, po weekendzie mam HSG.
Kochane czy któraś w Was miala za niskie hormony w 2giej fazie cyklu? Jak byliście leczone i po jakim czasie się udało?

U mnie 8dc (musiałam odpalić aplikację, żeby sprawdzić 😂), nic nie mierzę, nic nie sprawdzam, łykam tylko witaminy i nic poza tym. Dzisiaj obudziłam się z migreną i umierałam... Dalej mnie jeszcze boli, ale już mniej (czyt. bez wymiotów). W aplikacji zaznaczam tylko seksy i to tyle 😝 No i tak jak mówiłam to od starego zależy kiedy się bzykamy 😁
Ale z tego co pamiętam Twój stary bardzo jurny jest xDDD

O, o witaminach mi przypomniałaś 😁
Żałośnie mi idzie łykanie czegokolwiek, zawsze o czymś zapomnę 🙄

Cześć wszystkim!
Mam i ja swoje dwie kreski...

na teście covidowym...:oo: Masakra...ale w sumie szczęście, że właśnie w tym cyklu zrobiłam sobie przerwę od stymulacji i planów inseminacyjnych.
Wiedziałam, że tak się skończy rumakowanie bez maseczek, zgodnie z oficjalnym zarządzeniem zresztą. I na dodatek można odnieść wrażenie, że wszyscy mają do mnie pretensje! A czy ja miałam, kiedy przez 2 lata musiałam chodzić do pracy z chorymi kolegami i dziećmi wokoło i nigdy nie miałam prawa do bycia osobą z kontaktu..? Ehhh...
/.

Ostatnia edycja:
Ja z łykaniem tabletek to nie mam probolemu, ale z piciem czegoś typu inofem... no nie mogę się zebrać xD
Łoo, to to mi nawet nie mów. Piłam tydzień 2 saszetki dziennie, a teraz jedna dziennie raz na 3 dni 😂 a idę se strzele działkę inofemu właśnie, bo myślę o nim od rana a się zebrać nie mogę xd

reklama
Łoo, to to mi nawet nie mów. Piłam tydzień 2 saszetki dziennie, a teraz jedna dziennie raz na 3 dni 😂 a idę se strzele działkę inofemu właśnie, bo myślę o nim od rana a się zebrać nie mogę xd
No ja kupiłam 1 opakowanie to piję je już 3 miesiąc xD
A jeszcze teraz mam antybiotyk do picia i jeszcze chciałam acc optima to już w ogóle xD

Do góry