Ceonis
Fanka BB :)
No to piękna data by była ale Ty chyba jesteś jakoś po ovi niedługo, co nie? Kiedy testujesz?Jeśli będę miała owulacje 1.04 to termin porodu na 24.12 więc mamy szansę [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to piękna data by była ale Ty chyba jesteś jakoś po ovi niedługo, co nie? Kiedy testujesz?Jeśli będę miała owulacje 1.04 to termin porodu na 24.12 więc mamy szansę [emoji23]
No to piękna data by była [emoji16] ale Ty chyba jesteś jakoś po ovi niedługo, co nie? Kiedy testujesz?
Ale z tego co pamiętam Twój stary bardzo jurny jest xDDDU mnie 8dc (musiałam odpalić aplikację, żeby sprawdzić ), nic nie mierzę, nic nie sprawdzam, łykam tylko witaminy i nic poza tym. Dzisiaj obudziłam się z migreną i umierałam... Dalej mnie jeszcze boli, ale już mniej (czyt. bez wymiotów). W aplikacji zaznaczam tylko seksy i to tyle No i tak jak mówiłam to od starego zależy kiedy się bzykamy
O, o witaminach mi przypomniałaśU mnie 8dc (musiałam odpalić aplikację, żeby sprawdzić ), nic nie mierzę, nic nie sprawdzam, łykam tylko witaminy i nic poza tym. Dzisiaj obudziłam się z migreną i umierałam... Dalej mnie jeszcze boli, ale już mniej (czyt. bez wymiotów). W aplikacji zaznaczam tylko seksy i to tyle No i tak jak mówiłam to od starego zależy kiedy się bzykamy
Ja z łykaniem tabletek to nie mam probolemu, ale z piciem czegoś typu inofem... no nie mogę się zebrać xDO, o witaminach mi przypomniałaś
Żałośnie mi idzie łykanie czegokolwiek, zawsze o czymś zapomnę
/.Cześć wszystkim!
Mam i ja swoje dwie kreski...
na teście covidowym... Masakra...ale w sumie szczęście, że właśnie w tym cyklu zrobiłam sobie przerwę od stymulacji i planów inseminacyjnych.
Wiedziałam, że tak się skończy rumakowanie bez maseczek, zgodnie z oficjalnym zarządzeniem zresztą. I na dodatek można odnieść wrażenie, że wszyscy mają do mnie pretensje! A czy ja miałam, kiedy przez 2 lata musiałam chodzić do pracy z chorymi kolegami i dziećmi wokoło i nigdy nie miałam prawa do bycia osobą z kontaktu..? Ehhh...
Łoo, to to mi nawet nie mów. Piłam tydzień 2 saszetki dziennie, a teraz jedna dziennie raz na 3 dni a idę se strzele działkę inofemu właśnie, bo myślę o nim od rana a się zebrać nie mogę xdJa z łykaniem tabletek to nie mam probolemu, ale z piciem czegoś typu inofem... no nie mogę się zebrać xD
No ja kupiłam 1 opakowanie to piję je już 3 miesiąc xDŁoo, to to mi nawet nie mów. Piłam tydzień 2 saszetki dziennie, a teraz jedna dziennie raz na 3 dni a idę se strzele działkę inofemu właśnie, bo myślę o nim od rana a się zebrać nie mogę xd