reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
nie przejmuj się ludźmi. Też tak miałam w tamtym miesiącu i to od najbliższej rodziny, że zaraziłam ich! No specjalnie tego nie zrobiłam przecież a to był dopiero początek objawów wirusa..
Tak czy siak i oni to przeżyli i ja. Ale nie bagatelizuj tego. Leż jeśli możesz... bo później te skutki uboczne potrafią długo męczyć:/.
Gdyby można było tak wszystko kontrolować, to nikt by się nie zaraził koroną, a my wszystkie dawno byłybyśmy w ciąży ;-)
Liczę po cichu, że nikogo nie zarażę, na razie objawy mam tylko ja. No i osoba, która prawdopodobnie zaraziła mnie i nie wiem jeszcze kogo na pewno (podobne symptomy ma dwójka dzieci z tamtego otoczenia - pięcioletnie i siedmiomiesięczne...). Gdy tylko dowiedziałam się, że jestem osobą z kontaktu, bez objawów, założyłam FFP2.
Nie bagatelizuję, leżę. Zastanawiam się, jak by to wyglądało - i czy w ogóle inaczej - gdyby nie 3 dawki szczepionki...

Dziewczyny, ja też walczę o ciążę 🙂 w styczniu niestety doszło do niewydolności szyjki macicy i straciłam dziecko w 20 tygodniu ciąży. Krwawienie wystąpiło 28.02 więc owulacja powinna pojawić się u mnie jutro. Mąż właśnie w dzień przed owulacją wyjechał do pracy za granicę więc staraliśmy się przed te kilka dni. Czekam z niecierpliwością aż będę mogła wykonać test 🙂🙂☺️ marzy nam się ta ciąża bo straszna pustka nastała. Na badaniu kontrolnym lekarz dał nam zielone światło co do staran dlatego ruszyliśmy już od pierwszego cyklu po poronieniu. Trzymajcie kciuki❤️

Pozdrawiam Was ❤️
https://www.babyboom.pl/forum/temat/zajscie-w-ciaze-5-dni-przed-owulacja.109350/

No zostaje w tej drużynie już ostatni cykl więc albo wóz albo przewóz[emoji23]
Ostatnia szansa przede mną
W taki razie wykopuję Cię na ciężarne niedługo 😂
tenor.gif

reklama
Do góry