Bibi89
Fanka BB :)
Ja tezNajpierw muszę dostać okres [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezNajpierw muszę dostać okres [emoji23]
Zazuu obiecaj chociaż, że jak zajdziesz w ciążę to przynajmniej przyjdziesz tutaj nam to ogłosić [emoji3064]
Nie no, Ty jesteś inny przypadek będziemy czekać na Twoje wpieprzenieOczywiście chociaż wpieprzanie się z pozytywnym testem na staraczki to tak słabo [emoji23]
Tobie wolno!Oczywiście chociaż wpieprzanie się z pozytywnym testem na staraczki to tak słabo [emoji23]
dobrze, że @Ladycarooo zaznaczyła, że nie można machać pozytywnym testem w pierwszym cyklu starańOczywiście chociaż wpieprzanie się z pozytywnym testem na staraczki to tak słabo [emoji23]
Ja mam 'deadline' xD (tak, pracuję w korpo) do końca roku. Jeśli wtedy się nie uda, odstawiam lekarzy, leki, suple. Bo nie mam siły żyć tym kolejny rok. Jak mam być bez dziecka, to też chce być szczęśliwadobrze, że @Ladycarooo zaznaczyła, że nie można machać pozytywnym testem w pierwszym cyklu starań
Wiecie co? @Zazuu nie szkokuje mnie zupełnie Twoje podejście. Jakiś czas temu @Ladycarooo też wspominała o kończeniu starań (chyba, że mam omamy przez ból głowy) i też mnie to nie zadziwiło. Jesteście super silne i ekstra wytrwałe U mnie dopiero 10cs, a już też powoli zaczynam odczuwać to co inne tu staraczki, które "kiblują" tu przez długi czas
czyli nie mam omamówJa mam 'deadline' xD (tak, pracuję w korpo) do końca roku. Jeśli wtedy się nie uda, odstawiam lekarzy, leki, suple. Bo nie mam siły żyć tym kolejny rok. Jak mam być bez dziecka, to też chce być szczęśliwa
Sredlajn, masz termin sądowy i można go przedłużyć XDJa mam 'deadline' xD (tak, pracuję w korpo) do końca roku. Jeśli wtedy się nie uda, odstawiam lekarzy, leki, suple. Bo nie mam siły żyć tym kolejny rok. Jak mam być bez dziecka, to też chce być szczęśliwa