reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No do mojego mózgu negatywy nie docierają i walę do miesiączki 🤣 dopiero ten w dniu @ do mnie zawsze dociera 🤷‍♀️
Ja pokładałam w poprzednim cyklu ogromne nadzieje i kiedy wyszedł negatywny test to chciałam w całej swojej histerii i wściekłości sikać na każdy test jaki miałam w domu i rzucać nimi o ścianę. Na szczęście się powstrzymałam, bo by mnie w kaftanie wywieźli.
Ale generalnie nadzieję tracę po pierwszym negatywie więc nie czuję potrzeby ich potem powtarzać

reklama
No ja też z reguły robię do okresu, ale takie negatywy 12dpo już do mnie docierają i dalej robię chyba, żeby utrzymywać się w przekonaniu oczekiwania na okres, zeby moja głowa nie pozwalała sobie na myślenie 'a moze'
no to wyobraź sobie jak przy biochemie robiłam test 8dpo, 9 dpo białasy i nagle 13dpo cień 🤣 To jest dopiero zdziwienie 😂

Cześć dziewczyny, miłego dnia! Już weekend, pogoda brzydka, nic, tylko pod kocyk z herbatką i starym i dziecko robić xD
Ja dziś mam termin okresu, narazie nie widać go na horyzoncie. Mam nadzieję, że się nie opóźni jakoś bardzo.
Ej jaki weekend 😆 przecież piątek to nie weekend 😀
Mi teraz wychodzi na urodziny siostry w listopadzie a kolejny na 25.12 ❤️❤️❤️ O jak bym chciała taki prezent na święta ❤️

reklama
Do góry