reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć wszystkim!

Wasze zdrowie! :-D Polecam wina francuskie :p
Ja się jeszcze trochę połudzę i do poniedziałku zero alko. Chociaż w sumie się waham, czy nie zrobić testu już w niedzielę... ;-)
Ja najbardziej lubię wina austriackie❤️ Są trudno dostępne ale mam swoje źródła 😛 i są boskie, a ceny śmieszne 4-5 euro za baaaardzo dobre winko 😋

Odebrałam dzisiaj wyniki badań, które lekarz zalecił zrobić. TSH spadło z ponad 2 do 1,94, bez żadnych leków. Wskaźnik HOMA wynosi i mnie 1,49 i jest to w normie, ale powinien być bliżej 1, prawda?
AMH 2,41 - więc tutaj nie mam co się martwić ☺️

reklama
Moja ginekolog mówi, że minimum 36 godzin do owu
U mnie też ok 30h po zastrzyku była owu.
Zazuu, czytałam twój post parę str wcześniej, ty miałaś poronienia samoistne czy z zabiegami? Pytam odnośnie wzowy starań :) Jestem po wczorajszym zabiegu (ogólnie na caaaałe szczęście obyło się bez traumy po tabletkach jak poprzednim razem, ufff 💚) i już pracuje główka kiedy znów zacząć się starać...

Do góry