reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A jak Twój facet zareagował na wyniki?
One naprawdę nie są aż tak złe. Są lekko obniżone, ale nie sądzę, żeby to było główną przyczyną niepowodzeń.
No właśnie trochę się zamknął , nie chce nic mówić o tym poki co. Powiedział, ze gdyby się nie przejmował to by był głupi, no i po prostu powiedzial, ze czuł, ze jest coś jie tak.

Ja się tego bałam , temu odwlekałam te badania. A z drugiej strony tłumacze, ze raz byłam w ciąży i sie udało, wiec musi się udać kolejny raz ..

A ja wczoraj miałam dostać @ i narazie cisza, a dopiero mówiłam ze takie regularne cykle 28 dni i w pon kończę luteinę a w czw miesiączka 🤦‍♀️
Zrobiłam wczoraj w ciągu dnia sikany ale oczywiście nic wiec dalej czekam, jak nie przyjdzie dzisiaj to pojadę jutro na betę i poczekam do tygodnia może jeszcze a później to już chyba do lekarza żeby się nie okazało ze ta moja beta 3 gdzieś się zagnieździła gdzie nie powinna ☹️

A co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?

reklama
Do góry