PaniK92
Fanka BB :)
To jest ważne. Poki co musimy przetrawić to wszystko i dowiedzieć się , co się daNo u nas raczej się nie pozabijamy, bardzo się wspieramy w tym wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest ważne. Poki co musimy przetrawić to wszystko i dowiedzieć się , co się daNo u nas raczej się nie pozabijamy, bardzo się wspieramy w tym wszystkim
Szczerze mówiąc, jedyny raz jak facelle mi pokazało pozytyw to było jak byłam w ciąży biochemicznej, tak jest biały jak po vizirzeAha przepraszam ja Mówię o ciążowym
A jak Twój facet zareagował na wyniki?To jest ważne. Poki co musimy przetrawić to wszystko i dowiedzieć się , co się da
No ja poleciałam na bete i była ujemna Ale czytałam sporo o tych testach i widziałam, że nie tylko mnie tak w konia zrobiłSzczerze mówiąc, jedyny raz jak facelle mi pokazało pozytyw to było jak byłam w ciąży biochemicznej, tak jest biały jak po vizirze
No właśnie trochę się zamknął , nie chce nic mówić o tym poki co. Powiedział, ze gdyby się nie przejmował to by był głupi, no i po prostu powiedzial, ze czuł, ze jest coś jie tak.A jak Twój facet zareagował na wyniki?
One naprawdę nie są aż tak złe. Są lekko obniżone, ale nie sądzę, żeby to było główną przyczyną niepowodzeń.
jaki korzeń? Czy chodzi Wam o rdzeń ananasa?Przebiegły owoc pół korzenia zeżarłam, więcej nie dam rady, ryj mnie piecze jakbym się kwasu napiła
Tak, ten zdrewnialy środek którego nie ma w pysznym ananasie z puszkijaki korzeń? Czy chodzi Wam o rdzeń ananasa?
Zawsze warto robić jak pojawia się problemA co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?