reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A jak Twój facet zareagował na wyniki?
One naprawdę nie są aż tak złe. Są lekko obniżone, ale nie sądzę, żeby to było główną przyczyną niepowodzeń.
No właśnie trochę się zamknął , nie chce nic mówić o tym poki co. Powiedział, ze gdyby się nie przejmował to by był głupi, no i po prostu powiedzial, ze czuł, ze jest coś jie tak.

Ja się tego bałam , temu odwlekałam te badania. A z drugiej strony tłumacze, ze raz byłam w ciąży i sie udało, wiec musi się udać kolejny raz ..

A ja wczoraj miałam dostać @ i narazie cisza, a dopiero mówiłam ze takie regularne cykle 28 dni i w pon kończę luteinę a w czw miesiączka 🤦‍♀️
Zrobiłam wczoraj w ciągu dnia sikany ale oczywiście nic wiec dalej czekam, jak nie przyjdzie dzisiaj to pojadę jutro na betę i poczekam do tygodnia może jeszcze a później to już chyba do lekarza żeby się nie okazało ze ta moja beta 3 gdzieś się zagnieździła gdzie nie powinna ☹️

A co myślicie o badaniu faceta skoro do zapłodnienia szybko nie dochodzi a jak dojdzie to nie jestem wstanie utrzymać? Warto robić? Czy tu już tylko z mojej strony wina jest?

reklama
Do góry