reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Super! Trzymam kciuki, bo u mnie wystarczyła tylko jedna stymulacja 😎

Ale super! Gratuluję! To idziemy łeb w łeb :D ja 19.01 beta 272, a 21.01 459, przyrost 215% 😯 ale spr i w pierwszej (nieudanej) też miałam przyrost 200%. Jedynie co to martwi mnie prog, ale PONOĆ po stymulacji z 2 pęcherzykami może być taki duży, a ja miałam 110 i 105 😯 Patrząc po wynikach jest możliwość bliźniaków...😶 Idę na wizytę w przyszłym tyg bo mimo wszystko też się martwię bo wyniki aż za wysokie. Niskie źle, ale wysokie też 😛

Mój M brał od września Fertilman Plus, mimo nie najgorszych wyników, ale niestety jego tryb życia nie pozwala żeby w pełni był on zdrowy, więc się suplementował bez miauknięcia.

Też w tym stymulowanym cyklu w okresie płodnym brałam ACC i się udało 😎 Chwytałam się już wszystkiego :D ACC ogólnie rozrzedza wydzielinę, w tym śluz, żeby plemniki mogły lepiej pływać :)
Progesteron ng czy nmol bo to różnica

reklama
Wracaj na swoje staraczki 😂
Nie widzę, aby ta grupa była zarezerwowana tylko dla konkretnych osób. Jeśli gdzieś pisze to chętnie zobaczę 🤨 nie ma napisu "TYLKO DLA WYBRAŃCÓW". Internet jest dla wszystkich, grupa także a jak masz ochotę mieć swoje staraczki to sobie prywatną załóż. Prosta sprawa.

Nie widzę, aby ta grupa była zarezerwowana tylko dla konkretnych osób. Jeśli gdzieś pisze to chętnie zobaczę 🤨 nie ma napisu "TYLKO DLA WYBRAŃCÓW". Internet jest dla wszystkich, grupa także a jak masz ochotę mieć swoje staraczki to sobie prywatną załóż. Prosta sprawa.
Spoko mam prywatną grupę.
W takim razie nie piszcie o drugich staraczkach na Waszej grupie jakie to są złe i niedobre. Prosta sprawa 😂

Dziewczyny, mam głupie pytanie, pewnie przespałam jakąś lekcję na biologii😂
Czy pobranie cytologii mogłoby zaszkodzić jakiemuś ledwo co zasianemu ziarenku? Takiemu, np 3 dniowemu? Pytam czysto hipotetycznie

Po 3 dniach jeszcze nie ma ziarenka [emoji6]
I nie, nie mogło.
Cytologię robi się w ciąży standardowo
Dziewczyny, mam głupie pytanie, pewnie przespałam jakąś lekcję na biologii[emoji23]
Czy pobranie cytologii mogłoby zaszkodzić jakiemuś ledwo co zasianemu ziarenku? Takiemu, np 3 dniowemu? Pytam czysto hipotetycznie

A jednak żadna z nas na drugie staraczki się nie pcha...
Hmmm czyżby dlatego, że powstały bo nie chciałyście być z nami? [emoji848]
Cóż, każdy ma swoją piaskownice i skoro jest spokój to po co to psuć?
Nie widzę, aby ta grupa była zarezerwowana tylko dla konkretnych osób. Jeśli gdzieś pisze to chętnie zobaczę [emoji2955] nie ma napisu "TYLKO DLA WYBRAŃCÓW". Internet jest dla wszystkich, grupa także a jak masz ochotę mieć swoje staraczki to sobie prywatną załóż. Prosta sprawa.

Spoko mam prywatną grupę.
W takim razie nie piszcie o drugich staraczkach na Waszej grupie jakie to są złe i niedobre. Prosta sprawa 😂
Acha...😂😂
Nie wiem, w którym miejscu w ogóle coś takiego pisze jak nawet nie poruszamy o was tematu. Nie czuj się więc proszę wyjątkowa 🙂 Z drugiej strony skoro masz swoją prywatną grupę to co cię interesują inne 🤨

Proszę, nie psuj nam atmosfery.
Jest miło, radzimy sobie.
Nie potrzeba nam afer.
Macie swoje miejsce, my swoje.
Dlaczego to Ci tak przeszkadza[emoji849]
Acha...[emoji23][emoji23]
Nie wiem, w którym miejscu w ogóle coś takiego pisze jak nawet nie poruszamy o was tematu. Nie czuj się więc proszę wyjątkowa [emoji846] Z drugiej strony skoro masz swoją prywatną grupę to co cię interesują inne [emoji2955]

reklama
A jednak żadna z nas na drugie staraczki się nie pcha...
Hmmm czyżby dlatego, że powstały bo nie chciałyście być z nami? [emoji848]
Cóż, każdy ma swoją piaskownice i skoro jest spokój to po co to psuć?
Ja ich nie stworzyłam zaznaczę. Poszłam ze względu na milszą atmosferę. Tu jak widać cokolwiek zostanie napisane (i to w ramach pomocy!!!!) od razu pachnie wygnaniem. Kompletnie nie rozumiem takiego zachowania dorosłych osób. Jest to niesamowicie dziecinne. Nie wiem czy przez to zachowanie przemawia zazdrośc czy jakieś życiowe skrzywdzenie ale dojrzałe to nie jest na pewno. Nigdy nikogo nie obraziłam. Jedynie zawsze służę pomocą i to właśnie to zostało tutaj zakwestionowane. Jeśli ktoś pomocy nie chce to nie udziela się na grupach i tyle.

Do góry