Lea2022
Moderator
Wylosuj sobie
Ja biorę już tyle leków w takich dziwnych konfiguracjach, ze nic mi nie straszne
Tak
To tylko pij dużo wody… i jeszcze trochę wody. I popijaj wodą…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wylosuj sobie
Ja biorę już tyle leków w takich dziwnych konfiguracjach, ze nic mi nie straszne
Tak
Tak, tylko do picia i taniejJa już wygooglowałam hiszpanski odpowiednik chociaz Google mówią mi że to to samo co NAC ?
Zamiast 3 dalam 4 kropleNo jeśli dałaś więcej moczu niż napisane w ulotce to tak. A jeśli dalas dobrą ilość to mógł być po prostu wadliwy. Tak czy inaczej test jest nieważny.
No to masz odpowiedźZamiast 3 dalam 4 krople
Test do powtorzenia, ogólnie dziwny byl bo widzialam 2 kreske do 2 min potem 3 nawet a takie cos wyszlo na koniec.
Na szczęście wode pije zgrzewkami wiec o to się nie martwię 3l dziennie wypijam minimum.
To tylko pij dużo wody… i jeszcze trochę wody. I popijaj wodą…
Możesz . To jest bardzo dobry moment, żeby zacząć . Działa od razu - jak masz kaszel to pomaga od razu, działanie nie jest odroczone w czasie i tutaj tak samo .A jak jestem w 9dc i dopiero zaczyna mi się płodny śluz to mogę ACC teraz brać przez tydzień czy już za późno? Czuję się w tym temacie jak głupawa nastolatka
Też mi się czasami takie zdarzają, czasami pod, czasami nad kreską kontrolną jakieś "zacieki", ostatnio nawet wyszła mi druga kreska (po czasie oczywiście) więc to chyba jest barwnik z tej testowej której u nas nie maWitajcie przy weekendzie....
Siedzav niedawno poczulam jakby cos mi poplynelo, sprawdzilam i nic nie ma. Dziwne. A i test ogolnie wiadomo nieważny, a wlasciwie uszkodzony prawda? Nigdy nic takiego mi nie wychodzilo....za duzo moczu czy co?
Ja łykałam ovarin i do tego jeszcze miovelie nac plus właśnie zastrzyk ovitrellePytanie mam
Czy któraś z Was podczas stymulacji Letrozolem łykała też ovarin? Albo inny suplement z Mio-inozytolem?
Wróciłam jeszcze tego samego dnia 18h od wstania do powrotu do domu.Na szczęście wode pije zgrzewkami wiec o to się nie martwię 3l dziennie wypijam minimum.
Wróciłaś do kraju czy czekasz tam na miejscu do momentu wykonania testu?