reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
No jeśli dałaś więcej moczu niż napisane w ulotce to tak. A jeśli dalas dobrą ilość to mógł być po prostu wadliwy. Tak czy inaczej test jest nieważny.
Zamiast 3 dalam 4 krople 😊🙃
Test do powtorzenia, ogólnie dziwny byl bo widzialam 2 kreske do 2 min potem 3 nawet a takie cos wyszlo na koniec. Wygląda jakby testowa puscila farbę 🤣🤣

A jak jestem w 9dc i dopiero zaczyna mi się płodny śluz to mogę ACC teraz brać przez tydzień czy już za późno? 🤔 Czuję się w tym temacie jak głupawa nastolatka 😂

A jak jestem w 9dc i dopiero zaczyna mi się płodny śluz to mogę ACC teraz brać przez tydzień czy już za późno? 🤔 Czuję się w tym temacie jak głupawa nastolatka 😂
Możesz :). To jest bardzo dobry moment, żeby zacząć ;). Działa od razu - jak masz kaszel to pomaga od razu, działanie nie jest odroczone w czasie i tutaj tak samo :).

Witajcie przy weekendzie....
Siedzav niedawno poczulam jakby cos mi poplynelo, sprawdzilam i nic nie ma. Dziwne. A i test ogolnie wiadomo nieważny, a wlasciwie uszkodzony prawda? Nigdy nic takiego mi nie wychodzilo....za duzo moczu czy co?
Też mi się czasami takie zdarzają, czasami pod, czasami nad kreską kontrolną jakieś "zacieki", ostatnio nawet wyszła mi druga kreska (po czasie oczywiście) więc to chyba jest barwnik z tej testowej której u nas nie ma 😅

Pytanie mam
emoji41.png

Czy któraś z Was podczas stymulacji Letrozolem łykała też ovarin? Albo inny suplement z Mio-inozytolem?
Ja łykałam ovarin i do tego jeszcze miovelie nac plus właśnie zastrzyk ovitrelle

Ostatnia edycja:
reklama
Na szczęście wode pije zgrzewkami wiec o to się nie martwię :D 3l dziennie wypijam minimum.
Wróciłaś do kraju czy czekasz tam na miejscu do momentu wykonania testu? :)
Wróciłam jeszcze tego samego dnia :) 18h od wstania do powrotu do domu.
Nie mogę sobie pozwolić na luksus nagłego dłuższego urlopu niestety.

Do góry