reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
To mi wytłumacz bo nie rozumiem 🙂
Nikt nawet słowem o was nie wspomina...
Mogłabym zacytować ale mi się nie chce. Wiele razy miałam możliwość wtrącić u Was swoje 3 grosze ale tego nie zrobiłam i nie zrobię bo to Wy postanowiłyście utworzyć swoje miejsce na forum twierdząc ze nasze towarzystwo Wam nie odpowiada. Niech tak zostanie.

To je skończ.
My znamy swoje miejsce.
Owszem wiele nowych dziewczyn Cię nie pamięta, ale stare znają Twoje aferki.
Żyj i daj żyć innym.
Proszę kolejny raz.
Jest nam tu dobrze i spokojnie tak jak jest.
Wam też jest dobrze.
Zostawmy to tak
emoji2272.png
Jakie aferki 🤨 ...
Twórcą ich nie byłam na pewno ja.
Przewertowałam właśnie wszystkie moje wypowiedzi z tamtego forum 🙂
W każdej sytuacji chciałam pomóc a pewnym tutaj kilku osobą to nie pasowało bo miały odmienne zdanie lub tej pomocy nie chciały (czego nie rozumiem bo chyba po to się udzielają na tej grupie). Jeśli ktoś ma do mnie jakiś problem to milczeć nie będę ale sama nie zaczynam wyciągać problemów bez potrzeby bo jest to po prostu dziecinne i tyle. Na prawdę macie tak wysokie mniemanie o sobie, że nikt nie ma prawa mieć odmiennego zdania?

Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć o co chodzi? Bo coś tu się dzieje, ale ja jakoś nie ogarniam co i dlaczego (ani po co)?

reklama
Mogłabym zacytować ale mi się nie chce. Wiele razy miałam możliwość wtrącić u Was swoje 3 grosze ale tego nie zrobiłam i nie zrobię bo to Wy postanowiłyście utworzyć swoje miejsce na forum twierdząc ze nasze towarzystwo Wam nie odpowiada. Niech tak zostanie.
Jest różnica wtrącenia 3 groszy w kwestii robienia problemów a pomocy.

Do góry