reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Możesz po prostu przestać?
A może po prostu dać sobie na luz i skończyć wyciąganie problemów z nikąd? Serio bo tego nie rozumiem.
Przyszłam z 1 pytaniem bo nikt nie zwrócił uwagi na ten komentarz. A zostałam od razu zjechana...i to nawet nie przez jego autorkę tylko właśnie te osoby które się doczepiają jak widać do zupełnie zwykłych pytań...

A może po prostu dać sobie na luz i skończyć wyciąganie problemów z nikąd? Serio bo tego nie rozumiem.
Przyszłam z 1 pytaniem bo nikt nie zwrócił uwagi na ten komentarz. A zostałam od razu zjechana...i to nawet nie przez jego autorkę tylko właśnie te osoby które się doczepiają jak widać do zupełnie zwykłych pytań...

Dziewczyna od wysokiego proga już gdzieś wcześniej wspominała, że to jest w ng :)

Czy naprawdę musisz usłyszeć parę gorzkich słów?
No daj już spokój, po co to komu. Jesteśmy złe, wredne, niesympatyczne i nie miałaś ochoty tu z nami być.
My się nie zmieniłyśmy więc nie wiem skąd nagle Tobie przyszła ochota?
No wiemy już, że Ci tu nie pasuje. Nic się nie zmieni.
Zasiałaś ferment, piąteczka cel osiągnięty.
A teraz miłego popołudnia. Paaaaaa [emoji8]

Czesc Dziewczyny
Dzis wczesnie jednak sie zdecydowalam i zrobilam test.
Wyszla bardzo slaba druga kreska. Niby o czasie ale slabiutka.
Serce mi tak łomotało ze myslalam ze zejde.
Niestety po przygodzie, jak trącilam i rozlalam pojemnik z moczem to od tamtej pory od razu po nalaniu pipetką wylewam do kibla i czekam na wynik.
Chcialam zrobic kolejny test, bo przytahałam kilka ze sobą.
Ale oczywiscie nie bylam juz w stanie nic z siebie wydusić.
Drugi zrobilam po ok. godzinie, nie moglam pozniej bo wychodzilismy w gory (jestem na wyjezdzie). I wyszla biel. Testy o tej samej czulosci.
No plakac mi sie chcialo w tej lazience.
Mezowi nawet nie mowie bo boje sie że sie nakreci i jego rozczarowania to juz w ogole nie zniosę, zreszta ciezko byc na sam na sam bo non stop ze znajomymi a to sniadanie, a to wyjscie w gory.
Kompletnie nie wiem co myslec.
Ten drugi test moge uznac za wiarygodny? Do tego drugiego testu nic nie jadlam, napilam sie lyka herbaty doslownie, zeby byl jak najbardziej miarodajny wynik.
Choc wiem ze powinno sie ten mocz pierwszy testowac.
Sorki za slowotok, ale tyle emocji w sobie chowam od rana ze masakra.
Tu ten bladzioch, drugiego nawet nie wrzucam bo biel bardziej niz snieg na szczytach za oknem.

Czesc Dziewczyny
Dzis wczesnie jednak sie zdecydowalam i zrobilam test.
Wyszla bardzo slaba druga kreska. Niby o czasie ale slabiutka.
Serce mi tak łomotało ze myslalam ze zejde.
Niestety po przygodzie, jak trącilam i rozlalam pojemnik z moczem to od tamtej pory od razu po nalaniu pipetką wylewam do kibla i czekam na wynik.
Chcialam zrobic kolejny test, bo przytahałam kilka ze sobą.
Ale oczywiscie nie bylam juz w stanie nic z siebie wydusić.
Drugi zrobilam po ok. godzinie, nie moglam pozniej bo wychodzilismy w gory (jestem na wyjezdzie). I wyszla biel. Testy o tej samej czulosci.
No plakac mi sie chcialo w tej lazience.
Mezowi nawet nie mowie bo boje sie że sie nakreci i jego rozczarowania to juz w ogole nie zniosę, zreszta ciezko byc na sam na sam bo non stop ze znajomymi a to sniadanie, a to wyjscie w gory.
Kompletnie nie wiem co myslec.
Ten drugi test moge uznac za wiarygodny? Do tego drugiego testu nic nie jadlam, napilam sie lyka herbaty doslownie, zeby byl jak najbardziej miarodajny wynik.
Choc wiem ze powinno sie ten mocz pierwszy testowac.
Sorki za slowotok, ale tyle emocji w sobie chowam od rana ze masakra.
Tu ten bladzioch, drugiego nawet nie wrzucam bo biel bardziej niz snieg na szczytach za oknem.
Prosimy zdjęcie!!

reklama
Dziewczyna od wysokiego proga już gdzieś wcześniej wspominała, że to jest w ng :)
Nie jestem głupia i siedzę tu dostatecznie długo żeby wiedzieć że są różnice w jednostkach. Poza tym to nie był mój pierwszy post dotyczący tego problemu. Gdybyś tu była na stałe a nie z doskoku żeby coś wtrącić, to byś o tym wiedziała, tak jak @Chemik97 słusznie zauważyła bo jest na bieżąco. I jestem na duphastonie, ale jestem też świadoma które leki mają wpływ na poziom, poza tym gdybym suplementowała to poziom by mnie nie dziwił...

Do góry