reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Przypomnisz mi ile się staracie i czy macie coś zdiagnozowane?
Niby niecały rok (tak jakos mc brakuje) ale tak naprawde trzeba liczyc w cyklach, bo ja mam bardzo krotkie. Jak ostatnio sobie liczylam to wyszlo już z 14.
We wrześniu
Ja po wizycie. Nic narazie nie wskazuje na pozamaciczna. Chociaż owulacja była po niedroznej stronie 😫 Pecherzyk ciążowy malusieńki jest w macicy, ma 6mm, ale ponoć dobrze ze już w ogóle coś widać tak szybko. macica i szyjka są ciążowe, endometrium grubiutkie 16mm. Natomiast nic nie jest pewne na tym etapie, bo czasem przy pozamacicznej w macicy się często tworzy pseudo-pecherzyk. Trzeba czekać 🙉 31.01. kolejne usg.
Jest w macicy! To o czym piszesz to pewnie jakies skrajnie rzadkie przypadki.
Nie wchodza tu w gre.
Ten pecherzyk nie wyemigruje do jajowodu tylko na świat za jakies 9 mcy 😆
Nie kombinuj tylko szykuj sie psychicznie na orke na ugorze z noworodkiem!
Super czytac takie pozytywy po takich przejsciach.
To daje dowod ze warto walczyc i nie poddawac sie.
Ściskam Cie mocno!

reklama
O!
Pierwszą odpowiedź już mam bo żyjesz [emoji23]
Mam w planach rozpocząć taką mieszankę.
Nic u Ciebie to nie namieszało?
Nic 🙂 nie było żadnych problemów ani dziwnych objawow z powodu połączenia 🙂 ogólnie nie było żadnego efektu tej stymulacji więc po 3 miesiącach przerwaliśmy eksperyment (raz jedynie pękły 2 pęcherzyki ale i tak nawet jeden nie zaskoczył)

A masz może porównanie na samym Letrozolu a na połączeniu z aromkiem?
Najbardziej chodzi mi o to żeby mi ovarin niepotrzebnie nie spowolnił tego co aromek by przyspieszył
Nic [emoji846] nie było żadnych problemów ani dziwnych objawow z powodu połączenia [emoji846] ogólnie nie było żadnego efektu tej stymulacji więc po 3 miesiącach przerwaliśmy eksperyment (raz jedynie pękły 2 pęcherzyki ale i tak nawet jeden nie zaskoczył)

Cześć wszystkim. Czytam was chwile i postanowilam się przywitać:)
Staramy się od września, na początku bez spiny, teraz, od zeszłego cyklu, zaczelam uważniej się obserwować, łącznie z testami owulacyjnymi. Mialam pod koniec 2020 usuwanego polipa z macicy, teraz niby czysto ale sie stresuje czy to coś nie zaszkodziło albo nie wroci...
Jak tak czytam forum to sie ciesze ze nie tylko ka widze juz wszedzie dzieci :) i ze caly czas z tyłu głowy jest to ze bym chciała dzidzusia...

Cześć wszystkim. Czytam was chwile i postanowilam się przywitać:)
Staramy się od września, na początku bez spiny, teraz, od zeszłego cyklu, zaczelam uważniej się obserwować, łącznie z testami owulacyjnymi. Mialam pod koniec 2020 usuwanego polipa z macicy, teraz niby czysto ale sie stresuje czy to coś nie zaszkodziło albo nie wroci...
Jak tak czytam forum to sie ciesze ze nie tylko ka widze juz wszedzie dzieci :) i ze caly czas z tyłu głowy jest to ze bym chciała dzidzusia...
O, kochana, my to znamy aż za dobrze :D
Witaj wśród nas, obyś nie zagrzała miejsca na długo :)

Ja po wizycie. Nic narazie nie wskazuje na pozamaciczna. Chociaż owulacja była po niedroznej stronie 😫 Pecherzyk ciążowy malusieńki jest w macicy, ma 6mm, ale ponoć dobrze ze już w ogóle coś widać tak szybko. macica i szyjka są ciążowe, endometrium grubiutkie 16mm. Natomiast nic nie jest pewne na tym etapie, bo czasem przy pozamacicznej w macicy się często tworzy pseudo-pecherzyk. Trzeba czekać 🙉 31.01. kolejne usg.
trzymam mocno kciuki✊✊ ja tam nie mialam żadnych pęcherzyków w macicy, będzie dobrze 😘😘 czyli potwierdzone ze jednak z niedrożnej strony,ciekawe czy drożna przechywycila czy jakimś cudem przeszlo🤔😉

reklama
Do góry