reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Przypomnisz mi ile się staracie i czy macie coś zdiagnozowane?
Niby niecały rok (tak jakos mc brakuje) ale tak naprawde trzeba liczyc w cyklach, bo ja mam bardzo krotkie. Jak ostatnio sobie liczylam to wyszlo już z 14.
We wrześniu
Ja po wizycie. Nic narazie nie wskazuje na pozamaciczna. Chociaż owulacja była po niedroznej stronie 😫 Pecherzyk ciążowy malusieńki jest w macicy, ma 6mm, ale ponoć dobrze ze już w ogóle coś widać tak szybko. macica i szyjka są ciążowe, endometrium grubiutkie 16mm. Natomiast nic nie jest pewne na tym etapie, bo czasem przy pozamacicznej w macicy się często tworzy pseudo-pecherzyk. Trzeba czekać 🙉 31.01. kolejne usg.
Jest w macicy! To o czym piszesz to pewnie jakies skrajnie rzadkie przypadki.
Nie wchodza tu w gre.
Ten pecherzyk nie wyemigruje do jajowodu tylko na świat za jakies 9 mcy 😆
Nie kombinuj tylko szykuj sie psychicznie na orke na ugorze z noworodkiem!
Super czytac takie pozytywy po takich przejsciach.
To daje dowod ze warto walczyc i nie poddawac sie.
Ściskam Cie mocno!

reklama
O!
Pierwszą odpowiedź już mam bo żyjesz [emoji23]
Mam w planach rozpocząć taką mieszankę.
Nic u Ciebie to nie namieszało?
Nic 🙂 nie było żadnych problemów ani dziwnych objawow z powodu połączenia 🙂 ogólnie nie było żadnego efektu tej stymulacji więc po 3 miesiącach przerwaliśmy eksperyment (raz jedynie pękły 2 pęcherzyki ale i tak nawet jeden nie zaskoczył)

A masz może porównanie na samym Letrozolu a na połączeniu z aromkiem?
Najbardziej chodzi mi o to żeby mi ovarin niepotrzebnie nie spowolnił tego co aromek by przyspieszył
Nic [emoji846] nie było żadnych problemów ani dziwnych objawow z powodu połączenia [emoji846] ogólnie nie było żadnego efektu tej stymulacji więc po 3 miesiącach przerwaliśmy eksperyment (raz jedynie pękły 2 pęcherzyki ale i tak nawet jeden nie zaskoczył)

Cześć wszystkim. Czytam was chwile i postanowilam się przywitać:)
Staramy się od września, na początku bez spiny, teraz, od zeszłego cyklu, zaczelam uważniej się obserwować, łącznie z testami owulacyjnymi. Mialam pod koniec 2020 usuwanego polipa z macicy, teraz niby czysto ale sie stresuje czy to coś nie zaszkodziło albo nie wroci...
Jak tak czytam forum to sie ciesze ze nie tylko ka widze juz wszedzie dzieci :) i ze caly czas z tyłu głowy jest to ze bym chciała dzidzusia...

Cześć wszystkim. Czytam was chwile i postanowilam się przywitać:)
Staramy się od września, na początku bez spiny, teraz, od zeszłego cyklu, zaczelam uważniej się obserwować, łącznie z testami owulacyjnymi. Mialam pod koniec 2020 usuwanego polipa z macicy, teraz niby czysto ale sie stresuje czy to coś nie zaszkodziło albo nie wroci...
Jak tak czytam forum to sie ciesze ze nie tylko ka widze juz wszedzie dzieci :) i ze caly czas z tyłu głowy jest to ze bym chciała dzidzusia...
O, kochana, my to znamy aż za dobrze :D
Witaj wśród nas, obyś nie zagrzała miejsca na długo :)

Ja po wizycie. Nic narazie nie wskazuje na pozamaciczna. Chociaż owulacja była po niedroznej stronie 😫 Pecherzyk ciążowy malusieńki jest w macicy, ma 6mm, ale ponoć dobrze ze już w ogóle coś widać tak szybko. macica i szyjka są ciążowe, endometrium grubiutkie 16mm. Natomiast nic nie jest pewne na tym etapie, bo czasem przy pozamacicznej w macicy się często tworzy pseudo-pecherzyk. Trzeba czekać 🙉 31.01. kolejne usg.
trzymam mocno kciuki✊✊ ja tam nie mialam żadnych pęcherzyków w macicy, będzie dobrze 😘😘 czyli potwierdzone ze jednak z niedrożnej strony,ciekawe czy drożna przechywycila czy jakimś cudem przeszlo🤔😉

reklama
Do góry