reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikam 🤡 to będzie 10dpo. Ale nic nie czuje wiec nawet nie mam sobie co wkręcać i jakoś tak szykuje się powoli na kolejny cykl I myślę co by tu przykombinowac zeby w następnym się udało 😂😂😂 nie próbowałam jeszcze wiesiołka wiec moze ... 🤡🤡
Ja próbowałam wiesioła i u mnie działa. Chociaż w tym cyklu też biorę a mam mało śluzu... może to wszystko placebo? xD

Cześć dziewczyny, miłego dnia! Kto testuje dziś? Albo na dniach?
Ja powinnam już testowac, właśnie mam 27 dc a cykle właśnie mam krótkie 26-27dc. Nie mam totalnie żadnych symptomów a już próbowałam się ich doszukiwać 😅 poczekam jeszcze dzień/dwa i jeśli @ nie przyjdzie to będę testowac.

Ja... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikam 🤡 to będzie 10dpo. Ale nic nie czuje wiec nawet nie mam sobie co wkręcać i jakoś tak szykuje się powoli na kolejny cykl I myślę co by tu przykombinowac zeby w następnym się udało 😂😂😂 nie próbowałam jeszcze wiesiołka wiec moze ... 🤡🤡

Pamietaj że mamy deal, a moja beta jutro już powinna spadać 😝

reklama
Do góry