mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, przede mną badanie HSG, powiedzcie mi, jest bolesne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahahahaRozumiem w 100%. Ja sama też wale testy przed terminem. Mój mąż to się nie pyta "robiłaś test?" tylko "ile testów już zrobiłaś?" xD
My juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po piku jak to się nie uda to już sama nie wiemTeż bym bardzo chciała zobaczyć te 2 kreski. W tamtym tygodniu miałam dzień owulacji i kochaliśmy się z partnerem. Codziennie nawet przed. Więc mam cicha nadzieję że może coś będzie
My mieliśmy w tym cyklu codziennie, no ale nie dliśmy rady xD nie mamy aż takiego libido, a w sumie zmuszać nam się nie chce, żeby nam seks nie obrzydł xDMy juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po piku jak to się nie uda to już sama nie wiem
Ja nie miałam, ale z tego co wiem, to jest zależne od tego czy jajowody są drożne czy nie.Hej dziewczyny, przede mną badanie HSG, powiedzcie mi, jest bolesne?
No ja kiedyś myślałam że jestem dokładnie w tamtym roku widziałam 2 kreski. Tak się cieszyłam aż przyszedł czas że dostałam okres. I się załamałamMy juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po piku jak to się nie uda to już sama nie wiem
Ja właśnie wyjatkowo miałam wtedy mega libido, za to teraz bliskie zera .... nie wiem czemu takMy mieliśmy w tym cyklu codziennie, no ale nie dliśmy rady xD nie mamy aż takiego libido, a w sumie zmuszać nam się nie chce, żeby nam seks nie obrzydł xD
No właśnie u mnie też różnie, czuję, że jak mamy się starać to jest ciśnienie i chyba dlatego mi tak spada...Ja właśnie wyjatkowo miałam wtedy mega libido, za to teraz bliskie zera .... nie wiem czemu tak
Mi spada po dniach plodnych - do okresu mogę żyć beż seksu. Ale po okresie mam jakąś kumulację. Muszę chyba zbadać hormony jakieśNo właśnie u mnie też różnie, czuję, że jak mamy się starać to jest ciśnienie i chyba dlatego mi tak spada...