reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikam 🤡 to będzie 10dpo. Ale nic nie czuje wiec nawet nie mam sobie co wkręcać i jakoś tak szykuje się powoli na kolejny cykl I myślę co by tu przykombinowac zeby w następnym się udało 😂😂😂 nie próbowałam jeszcze wiesiołka wiec moze ... 🤡🤡
Ja próbowałam wiesioła i u mnie działa. Chociaż w tym cyklu też biorę a mam mało śluzu... może to wszystko placebo? xD

Cześć dziewczyny, miłego dnia! Kto testuje dziś? Albo na dniach?
Ja powinnam już testowac, właśnie mam 27 dc a cykle właśnie mam krótkie 26-27dc. Nie mam totalnie żadnych symptomów a już próbowałam się ich doszukiwać 😅 poczekam jeszcze dzień/dwa i jeśli @ nie przyjdzie to będę testowac.

Ja... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikam 🤡 to będzie 10dpo. Ale nic nie czuje wiec nawet nie mam sobie co wkręcać i jakoś tak szykuje się powoli na kolejny cykl I myślę co by tu przykombinowac zeby w następnym się udało 😂😂😂 nie próbowałam jeszcze wiesiołka wiec moze ... 🤡🤡

Pamietaj że mamy deal, a moja beta jutro już powinna spadać 😝

reklama
Do góry