reklama
hachette
Fanka BB :)
Angelina JolieChodziło mi o tą profilaktyczna masketomie, jest taka instagramerka aga in american ktora wlansie taki zabieg zrobiła. Poddała się też głodówce iluś tam tygodniowej żeby zatrzymać guza w mózgu itp
Historia Angeliny Jolie | Klinika Kolasiński
W maju 2013 roku Angelina Jolie ujawniła, że przeszła zabieg prewencyjnej podwójnej mastektomii. Decyzja została podjęta po wykryciu u niej mutacji genu BRCA1, który dawał prawdopodobieństwo raka w jej przypadku w granicach 87%. Co oznacza ten skrót? BRCA (BReastCAncer) jest mutacją genową...
klinikakolasinski.pl
L
Ladycarooo
Gość
odpuścmy wszystkie staraniaChciałabym odpuścić,
Ale idę się znów puścić,
Może to dziś ten dzień,
Za dwa dni na teście cień.
Rozgrzana gameta,
Większa niż 5 beta,
Wylałam już morze jadu,
To teraz dam czadu.
;*
nie może być planowanego byzkania
bo to najgorsze dla ludzkości
kiedy plaunjesz zażyłości.
Pamiętaj aby nie myśleć o ciąży,
Bocian napewno na czas zdąży,
nasienie i pleminiki są wspaniałe przez odpuszczenie
a niedrożne jajowody w drożne zmienię.
Jeśli poroniłaś ciążę lub miałaś biochemiczną
po prostu odpuść - będziesz miała betę śliczną.
Badanie hormonów to głupia sprawa.
Jak myślisz o zajściu, nie dla Ciebie zabawa.
wszystkie jesteście głupie jak buty,
bo trzeba po prostu odpuścić, a nie hormon zepsuty.
lady_in_blue
I to w jakimś specjalnym ośrodku tylko chyba nie wiadomo czy pomogło, bo rezonans szkodzi czy jakoś takChodziło mi o tą profilaktyczna masketomie, jest taka instagramerka aga in american ktora wlansie taki zabieg zrobiła. Poddała się też głodówce iluś tam tygodniowej żeby zatrzymać guza w mózgu itp
Madame JS
Właśnie też mi się skojarzyła! Potem chyba powiedziała, że dziś już by tego nie zrobiła. No ale przede wszystkim w trzeciej ciąży jest, pewnie odpuściła...Agnieszka z Ameryki?
Z
zaz208622
Gość
Chodziło mi o tą profilaktyczna masketomie, jest taka instagramerka aga in american ktora wlansie taki zabieg zrobiła. Poddała się też głodówce iluś tam tygodniowej żeby zatrzymać guza w mózgu itp
Z mastektomii jej nie znam, ake z braku mózgu owszem
Bibi89
Aaa Oki nie ogarnęłam! Myslialam ze wplotłas francuskie żoli w zdanieAngelina Jolie
Historia Angeliny Jolie | Klinika Kolasiński
W maju 2013 roku Angelina Jolie ujawniła, że przeszła zabieg prewencyjnej podwójnej mastektomii. Decyzja została podjęta po wykryciu u niej mutacji genu BRCA1, który dawał prawdopodobieństwo raka w jej przypadku w granicach 87%. Co oznacza ten skrót? BRCA (BReastCAncer) jest mutacją genową...klinikakolasinski.pl
Taaaa na kostaryce u Joe Dispenza czy jakos tak. Połączone z medytacjąI to w jakimś specjalnym ośrodku tylko chyba nie wiadomo czy pomogło, bo rezonans szkodzi czy jakoś tak
Ona wogole 2gie dziecko ma z invitro bo ma jakąś mutacje genu i chciała przebadać zarodki zeby nie przekazać tej mutacji. Pierwszej córce przekazała. Ciekawe czy to 3cie badała czy jednak już nie ważne czy przekażę gen czy nie.. ona jest bardzo niespujna w działaniach i w wypowiedziachWłaśnie też mi się skojarzyła! Potem chyba powiedziała, że dziś już by tego nie zrobiła. No ale przede wszystkim w trzeciej ciąży jest, pewnie odpuściła...
MamaR
Ostatnio mój teść mnie zawołał że ma bardzo ważna informacje: "nie wolno jesć oleju rzepakowego bo jest trujący" No to pytam kto mu tak powiedział a on mówi że bardzo mądra kobieta, pytam czy lekarka, dietetyk lub technolog żywności a on mi mówi że Beata Pawlikowska i jej ufa bardziej niż lekarzom bo jest bardzo mądra. Nosz kuźwa! Nie przemawiały do niego żadne moje argumenty a jestem branży spożywczejNasza polska Becia Pawlikowska
reklama
Z
zaz208622
Gość
czasem tęsknię za paleniem na stosieOstatnio mój teść mnie zawołał że ma bardzo ważna informacje: "nie wolno jesć oleju rzepakowego bo jest trujący" No to pytam kto mu tak powiedział a on mówi że bardzo mądra kobieta, pytam czy lekarka, dietetyk lub technolog żywności a on mi mówi że Beata Pawlikowska i jej ufa bardziej niż lekarzom bo jest bardzo mądra. Nosz kuźwa! Nie przemawiały do niego żadne moje argumenty a jestem branży spożywczej
Podziel się: