Owulacja
Fanka BB :)
Chciałam gameta zrymować z "napleta" ale nie mam tyle odwagiŻe też moi maturzyści nie otrzymali dziś zadania dotyczącego analizy i interpretacji tej poezji!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam gameta zrymować z "napleta" ale nie mam tyle odwagiŻe też moi maturzyści nie otrzymali dziś zadania dotyczącego analizy i interpretacji tej poezji!
Najdziwniejsze, ze nadal jest mnóstwo ludzi którzy uważają ja za jakaś oświecona boginie. Ten temat z nowotworem wypłynął dawno, przy okazji wykonania prewencyjnej mastektomii przez A. Jolie - wtedy wyszła jej w badaniach jakaś mutacja wg której szansa na nowotwór wynosiła niemal 90% (nie wiem czy kojarzycie ale było o tym dość głośno) i wtedy pawlikowska napisała publicznie, ze to było niepotrzebne, egoistyczne i przecież wystarczyłoby dobrze myśleć i czysto jeść. Nie wiem czy przy okazji nie było tam czegoś na temat lewoskrętnej Wit C. Nie ogarniam tego fikołka logicznego ale w tamtym momencie pomyślałam coś w podobie do tego co napisalas - tacy ludzie powinni mieć zakaz wypowiadania się publicznie. Powiedzieć o matce, nie wiem, piątki? szóstki? dzieci która decyduje się na obustronne usunięcie piersi żeby nie osierocic całej tej bandy, ze jest egoistką to po prostu:
Agnieszka z Ameryki?Najdziwniejsze, ze nadal jest mnóstwo ludzi którzy uważają ja za jakaś oświecona boginie. Ten temat z nowotworem wypłynął dawno, przy okazji wykonania prewencyjnej mastektomii przez A. Jolie - wtedy wyszła jej w badaniach jakaś mutacja wg której szansa na nowotwór wynosiła niemal 90% (nie wiem czy kojarzycie ale było o tym dość głośno) i wtedy pawlikowska napisała publicznie, ze to było niepotrzebne, egoistyczne i przecież wystarczyłoby dobrze myśleć i czysto jeść. Nie wiem czy przy okazji nie było tam czegoś na temat lewoskrętnej Wit C. Nie ogarniam tego fikołka logicznego ale w tamtym momencie pomyślałam coś w podobie do tego co napisalas - tacy ludzie powinni mieć zakaz wypowiadania się publicznie. Powiedzieć o matce, nie wiem, piątki? szóstki? dzieci która decyduje się na obustronne usunięcie piersi żeby nie osierocic całej tej bandy, ze jest egoistką to po prostu:
Może nawet sponsorujeJerzy Zięba lubi to
Teraz to mnie zaciekawiłas. Poezja najwyższych lotów wymaga odwagi Pilnie proszę o przeredagowanieChciałam gameta zrymować z "napleta" ale nie mam tyle odwagi
Agnieszka z Ameryki?
Qrwa to musze kumpeli powiedzieć bo jakiś czas temu męża ze sznura odcięła a wystarczyłoby żeby przypomniała mu o oddychaniu? SietPrzypominam, że wg niej oddychanie i uśmiechanie leczy depresję
Jakieś 10lat temu też miałam ogromny problem z przytyciem, bo mimowolnie schudłam i byłam szczapą i nie mogłam przytyć. Było to na studiach i bezkarnie jadłam mąka. Gdybym tylko wtedy wiedziała jak powinno się tyćJa mam ogromny problem by przytyć. W ogóle te wagowe problemy mogą być tak samo uciążliwe niezależnie czy chce się wagę obniżyć czy podwyższyć.
Często słyszę, że przytycie to żaden problem i wręcz sama przyjemność, bo przecież można jeść „wszystko”.
A z mojej perspektywy jest to taki sam wysiłek jak dla kogoś ograniczanie jedzenia.
Ja na studiach miałam złotą babeczkę, no ale to w innym mieście. Razo przypadkowo poszłam do faceta bo do niego był jedyny wolny termin, było spoko, a ogólnie miałam opór żeby do chłopów chodzić Po studiach już w swoim mieście znów poszłam do nowej babki, była fajna, ale zebrałam opinie co do umiejętności i zmieniłam na faceta i jest super. A ta poprzednia lekarka jak przyszłam na izbę na podanie tabletek na poronienie i mnie badała (myślałam że mnie nie poznała, ale poznała tylko udawała booo...) UWAGA, powiedziała że JEST OBRAŻONA (w domyśle że przestałam do niej chodzić). Nie wyobrażam sobie takiego tekstu od faceta!!! Tym bardziej się cieszę że do niej już nie chodzę, a ma takie świetne opinie...ja zawsze chodziłam do ginów kobiet, dopiero ostatnio poszłam do fagasa, bo to też androlog mojego straego. I mam lepsze wrażenia z badania jak facet robił
Ja bym śmiechła Ale jakbym usłyszała od kogoś i nie znała problemu od środka, to w sumie nie wiedziałabym jak zareagować Ja normalnie o tym mówię, jak mogę to smieszkuję.Zdarza Wam się żartować ze swoich niepowodzeń? Ja mam w sobie duża dawkę czarnego humoru i zaczyna mi się to zdarzać. Ostatnio przyjaciółka, która jest w drugiej ciąży powiedziała, że będzie chłopiec i dodała komentarz, że chyba tylko w chłopców ze Starym potrafią. Na co ja odpowiedziałam, w żartobliwy sposób - że dobre i to bo my nie potrafimy w ogóle w dzieci. Byłyśmy w 4 przyjaciółki i każda wie o naszej sytuacja. W każdym razie i tak zrobiło się lekko niezręcznie.
U mnie za pierwszym razem po tabletkach miałam traumę i prosiłam żeby za drugim mnie wzięli na oddział (bo po 1 do domu) żeby to było w kontrolowanych warunkach, bo za 1 razem myślałam że zejdę na podłodze w łazience w domu.Eh No jest to trudne i okropne doświadczenie
Powiem Ci, że mój największy lęk dotyczący tego, że znowu się nie uda dotyczy samego ronienia. Jakoś inne kwestie ułożyłam sobie w głowie. A samej kwestii fizycznej się po prostu cholernie boje bo w obu przypadkach (z różnych powodów) było to dla mnie bardzo trudne doświadczenie.
To było stosunkowo niedawno i też brałam w tym udział Zabawy było po pachywidać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciąży
Ja 1dc,mąż chciał, no ale niestetyTyyy, właśnie!
Dziewczyny, to świętować wac trzeba!
Moje ulubione święto
Dla mnie to też był dramat za 1 razem, skurcze przeokropne, biegunka, spadek ciśnienia taki że na podłodze leżałam, dreszcze... Dramat. Drugi raz jak byłam w kontrolowanych warunkach w szpitalu, nic nawet nie drgnęło! Więc trochę mi przyćmiło tą pierwszą traumę, że może być też inaczej...U mnie to standard jak mam wolne, a potem leżę ze zwieszonym jęzorem i pytam po co mi to było
Mnie założyli tabletki i ból był nie do wytrzymania aż ciężko to opisać,wymiotowałam masakrycznie i do tego biegunka i tak trzy doby... Zastrzyki i kroplówki z ketonalu a w drugiej dobie tlen. Powiem Wam, że jak sobie to teraz przypomnę.....A po 5 dniach jak wyszłam ze szpitala (można by rzec, że mąż mnie wyniósł) to poszłam poleżeć w wannie i była drama nr 2 bo to co ze mnie wyleciało jedyny plus, że nie było zabiegu. Z perspektywy czasu nie wiem czy to dobrze, bo pewnie po dobie bym wyszła..
No właśnie!! Myślałam, że wczoraj wyraziłam się jasno
Też jestem w tej drużynie
Jeżuuu złoty nie wierzę w to co czytam
Ja też zrypana... Będziemy razem w tym cyklu, łeb w łeb też plecy strasznie bolą, brzuch czuję, po obiedzie spałam do 20.15 i znów nie nadrobiłam wpisów z wczoraj, ale nadrobię! Za to nadrobiłam kolejne 20stron z dziś! Jesteście niemożliwe...Zazdroszczę Wam seksów Ja siedzę taka zrypana, boli mnie głowa, brzuch i plecy - normalnie masakra. Ale chętnie Was podczytuję, miła odskocznia
Aż musiałam sprawdzić o co chodziło bo kompletnie nie pamiętam, a to wpis z soboty Mam prawo nie pamiętać że zareagowałam na czyjś wpis z powodu braku umiejętności czytania, ale że komuś chciało się z tego powodu odpisywać i mnie oznaczaćAnasta nie denerwuj się tyle na ten mój wpis... beta 0.100
Chodziło mi o tą profilaktyczna masketomie, jest taka instagramerka aga in american ktora wlansie taki zabieg zrobiła. Poddała się też głodówce iluś tam tygodniowej żeby zatrzymać guza w mózgu itpNasza polska Becia Pawlikowska
To by było jeszcze większe wyzwanie językowe! Bo oni nie mają pojęcia, co to takiegoChciałam gameta zrymować z "napleta" ale nie mam tyle odwagi