reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

@hachette
Chciałabym odpuścić,
Ale idę się znów puścić,
Może to dziś ten dzień,
Za dwa dni na teście cień.
Rozgrzana gameta,
Idzie strumień z napleta.
Może się udało,
Chociaż pryszczy mało... 🤷

Valentines Day Yes GIF by Apple TV+

reklama
Chodziło mi o tą profilaktyczna masketomie, jest taka instagramerka aga in american ktora wlansie taki zabieg zrobiła. Poddała się też głodówce iluś tam tygodniowej żeby zatrzymać guza w mózgu itp
Angelina Jolie

Chciałabym odpuścić,
Ale idę się znów puścić,
Może to dziś ten dzień,
Za dwa dni na teście cień.
Rozgrzana gameta,
Większa niż 5 beta,
Wylałam już morze jadu,
To teraz dam czadu.

;*
odpuścmy wszystkie starania
nie może być planowanego byzkania
bo to najgorsze dla ludzkości
kiedy plaunjesz zażyłości.
Pamiętaj aby nie myśleć o ciąży,
Bocian napewno na czas zdąży,
nasienie i pleminiki są wspaniałe przez odpuszczenie
a niedrożne jajowody w drożne zmienię.
Jeśli poroniłaś ciążę lub miałaś biochemiczną
po prostu odpuść - będziesz miała betę śliczną.
Badanie hormonów to głupia sprawa.
Jak myślisz o zajściu, nie dla Ciebie zabawa.
wszystkie jesteście głupie jak buty,
bo trzeba po prostu odpuścić, a nie hormon zepsuty.

Chodziło mi o tą profilaktyczna masketomie, jest taka instagramerka aga in american ktora wlansie taki zabieg zrobiła. Poddała się też głodówce iluś tam tygodniowej żeby zatrzymać guza w mózgu itp
I to w jakimś specjalnym ośrodku :D tylko chyba nie wiadomo czy pomogło, bo rezonans szkodzi czy jakoś tak

Angelina Jolie
Aaa Oki nie ogarnęłam! Myslialam ze wplotłas francuskie żoli w zdanie 🤣🤣
I to w jakimś specjalnym ośrodku :D tylko chyba nie wiadomo czy pomogło, bo rezonans szkodzi czy jakoś tak
Taaaa na kostaryce u Joe Dispenza czy jakos tak. Połączone z medytacją
Właśnie też mi się skojarzyła! Potem chyba powiedziała, że dziś już by tego nie zrobiła. No ale przede wszystkim w trzeciej ciąży jest, pewnie odpuściła... :rofl:
Ona wogole 2gie dziecko ma z invitro bo ma jakąś mutacje genu i chciała przebadać zarodki zeby nie przekazać tej mutacji. Pierwszej córce przekazała. Ciekawe czy to 3cie badała czy jednak już nie ważne czy przekażę gen czy nie.. ona jest bardzo niespujna w działaniach i w wypowiedziach 😁

Nasza polska Becia Pawlikowska
Ostatnio mój teść mnie zawołał że ma bardzo ważna informacje: "nie wolno jesć oleju rzepakowego bo jest trujący" No to pytam kto mu tak powiedział a on mówi że bardzo mądra kobieta, pytam czy lekarka, dietetyk lub technolog żywności a on mi mówi że Beata Pawlikowska i jej ufa bardziej niż lekarzom bo jest bardzo mądra. Nosz kuźwa! Nie przemawiały do niego żadne moje argumenty a jestem branży spożywczej 😁

reklama
Ostatnio mój teść mnie zawołał że ma bardzo ważna informacje: "nie wolno jesć oleju rzepakowego bo jest trujący" No to pytam kto mu tak powiedział a on mówi że bardzo mądra kobieta, pytam czy lekarka, dietetyk lub technolog żywności a on mi mówi że Beata Pawlikowska i jej ufa bardziej niż lekarzom bo jest bardzo mądra. Nosz kuźwa! Nie przemawiały do niego żadne moje argumenty a jestem branży spożywczej 😁
czasem tęsknię za paleniem na stosie 😂

Do góry