reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Angelina Jolie
A to nie jest takie głupie wcale :p
Profilaktyczną mastektomie robi się usuwając gruczoł, zostawiajac brodawkę, wstawiając implant, przy dobrej kasie i specjaliście piersi masz jak nowe, piękne j naturalne.

Przy mastektomii nowotworowej już zazwyczaj ciachasz radykalnie - z brodawką i nawet z wpompowaniem mega kasy piersi ciężko jest zrekonstruować by wyglądały naprawdę dobrze.

reklama
Bezsensowne te starania
W których dużo jest bzykania
Niepotrzebne też badania

Nie męcz zbytnio się przy lodzie
Bo nie wyjdzie pryszcz na brodzie
A plemniki zginą w wodzie

Postaw dziś na odpuszczanie
Remont zrób na każdej ścianie
Weź się za tapetowanie

Albo wyjedź na wakacje
Szalej tam gdzie są libacje
Na bok odstaw prokreację

I tak lecą sobie cykle
Jedna kreska znów jak zwykle
Popraw na swej głowie diadem
Możesz nadal tu pluć jadem 🥰

❤️
❤️❤️

Muszę nadrobić tyle stron, wczoraj nie wiem czy to kwestia tabletek, ale wątpię żeby po jednej dawcę.. zmiotło mnie z planszy.. miałam taki ból mieści, jakby były cały czas napięte w takim skurczu.. dziś jest to samo.. do tego cały czas czuje jak mnie piecze wiadomo co, chyba złapałam jakieś zapalenie pęcherza 😱
Dziś dwa razy w pracy przeszłam na 3 piętro i jestem cała mokra 🙈 a nie jest gorąco

reklama
Muszę nadrobić tyle stron, wczoraj nie wiem czy to kwestia tabletek, ale wątpię żeby po jednej dawcę.. zmiotło mnie z planszy.. miałam taki ból mieści, jakby były cały czas napięte w takim skurczu.. dziś jest to samo.. do tego cały czas czuje jak mnie piecze wiadomo co, chyba złapałam jakieś zapalenie pęcherza 😱
Dziś dwa razy w pracy przeszłam na 3 piętro i jestem cała mokra 🙈 a nie jest gorąco
Może pogadaj z lekarzem, że te tabletki tak działają na Ciebie i czy to normalne. Może by Ci zmienił na inne 🤔

Do góry