reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Angelina Jolie
A to nie jest takie głupie wcale :p
Profilaktyczną mastektomie robi się usuwając gruczoł, zostawiajac brodawkę, wstawiając implant, przy dobrej kasie i specjaliście piersi masz jak nowe, piękne j naturalne.

Przy mastektomii nowotworowej już zazwyczaj ciachasz radykalnie - z brodawką i nawet z wpompowaniem mega kasy piersi ciężko jest zrekonstruować by wyglądały naprawdę dobrze.

reklama
Bezsensowne te starania
W których dużo jest bzykania
Niepotrzebne też badania

Nie męcz zbytnio się przy lodzie
Bo nie wyjdzie pryszcz na brodzie
A plemniki zginą w wodzie

Postaw dziś na odpuszczanie
Remont zrób na każdej ścianie
Weź się za tapetowanie

Albo wyjedź na wakacje
Szalej tam gdzie są libacje
Na bok odstaw prokreację

I tak lecą sobie cykle
Jedna kreska znów jak zwykle
Popraw na swej głowie diadem
Możesz nadal tu pluć jadem 🥰

❤️
❤️❤️

Muszę nadrobić tyle stron, wczoraj nie wiem czy to kwestia tabletek, ale wątpię żeby po jednej dawcę.. zmiotło mnie z planszy.. miałam taki ból mieści, jakby były cały czas napięte w takim skurczu.. dziś jest to samo.. do tego cały czas czuje jak mnie piecze wiadomo co, chyba złapałam jakieś zapalenie pęcherza 😱
Dziś dwa razy w pracy przeszłam na 3 piętro i jestem cała mokra 🙈 a nie jest gorąco

reklama
Muszę nadrobić tyle stron, wczoraj nie wiem czy to kwestia tabletek, ale wątpię żeby po jednej dawcę.. zmiotło mnie z planszy.. miałam taki ból mieści, jakby były cały czas napięte w takim skurczu.. dziś jest to samo.. do tego cały czas czuje jak mnie piecze wiadomo co, chyba złapałam jakieś zapalenie pęcherza 😱
Dziś dwa razy w pracy przeszłam na 3 piętro i jestem cała mokra 🙈 a nie jest gorąco
Może pogadaj z lekarzem, że te tabletki tak działają na Ciebie i czy to normalne. Może by Ci zmienił na inne 🤔

Do góry