L
Ladycarooo
Gość
dobra, rozluźniając: pakujemy sie na wakacje. Stary staje, patrzy i mówi "Jezus Maria"
Ja się pytam co?
A on: no właśnie nie wiem
Ja się pytam co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może buzię widział w tym tęczudobra, rozluźniając: pakujemy sie na wakacje. Stary staje, patrzy i mówi "Jezus Maria"
Ja się pytam co?
Najdziwniejsze, ze nadal jest mnóstwo ludzi którzy uważają ja za jakaś oświecona boginie. Ten temat z nowotworem wypłynął dawno, przy okazji wykonania prewencyjnej mastektomii przez A. Jolie - wtedy wyszła jej w badaniach jakaś mutacja wg której szansa na nowotwór wynosiła niemal 90% (nie wiem czy kojarzycie ale było o tym dość głośno) i wtedy pawlikowska napisała publicznie, ze to było niepotrzebne, egoistyczne i przecież wystarczyłoby dobrze myśleć i czysto jeść. Nie wiem czy przy okazji nie było tam czegoś na temat lewoskrętnej Wit C. Nie ogarniam tego fikołka logicznego ale w tamtym momencie pomyślałam coś w podobie do tego co napisalas - tacy ludzie powinni mieć zakaz wypowiadania się publicznie. Powiedzieć o matce, nie wiem, piątki? szóstki? dzieci która decyduje się na obustronne usunięcie piersi żeby nie osierocic całej tej bandy, ze jest egoistką to po prostu:Uważam, że ludzie którzy publicznie tal pierd*ola powinni mieć dożywotni zakaz korzystania ze służby zdrowia
Że też moi maturzyści nie otrzymali dziś zadania dotyczącego analizy i interpretacji tej poezji!Chciałabym odpuścić,
Ale idę się znów puścić,
Może to dziś ten dzień,
Za dwa dni na teście cień.
Rozgrzana gameta,
Większa niż 5 beta,
Wylałam już morze jadu,
To teraz dam czadu.
;*
zakładam Twój fanklubChciałabym odpuścić,
Ale idę się znów puścić,
Może to dziś ten dzień,
Za dwa dni na teście cień.
Rozgrzana gameta,
Większa niż 5 beta,
Wylałam już morze jadu,
To teraz dam czadu.
;*
Jerzy Zięba lubi toNajdziwniejsze, ze nadal jest mnóstwo ludzi którzy uważają ja za jakaś oświecona boginie. Ten temat z nowotworem wypłynął dawno, przy okazji wykonania prewencyjnej mastektomii przez A. Jolie - wtedy wyszła jej w badaniach jakaś mutacja wg której szansa na nowotwór wynosiła niemal 90% (nie wiem czy kojarzycie ale było o tym dość głośno) i wtedy pawlikowska napisała publicznie, ze to było niepotrzebne, egoistyczne i przecież wystarczyłoby dobrze myśleć i czysto jeść. Nie wiem czy przy okazji nie było tam czegoś na temat lewoskrętnej Wit C. Nie ogarniam tego fikołka logicznego ale w tamtym momencie pomyślałam coś w podobie do tego co napisalas - tacy ludzie powinni mieć zakaz wypowiadania się publicznie. Powiedzieć o matce, nie wiem, piątki? szóstki? dzieci która decyduje się na obustronne usunięcie piersi żeby nie osierocic całej tej bandy, ze jest egoistką to po prostu: