reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
heej, dawno mnie tutaj nie było.. mały detox od czytania ale nic w tym czasie się nie zmieniło...
miałam pierwszy cykl stymulowany i zastrzyk z oviterle, dzisiaj 8 dni po zastrzyku a mnie bolą plecy i ciągnie brzuch jak na miesiączkę... miałyście tak?
Też tak miałam. Zaszłam wtedy w ciążę, aczkolwiek nie wiem czy to ma jakieś powiązanie

Hej!
Ja dziś 10 dc, to mój drugi cykl po poronieniu. Nie przyznałam się, ale wzięłam aromek w 2 i 7 dniu cyklu, tak jak mi kiedyś ginka kazała jak mialam pierwszy cykl stymulowany. A kij tam, zobaczymy co będzie. W poprzednim cyklu nic nie brałam i owulacji nie było. Dzisiaj miałam też takie niteczki krwi w śluzie. Może bedzie owulka w tym miesiącu 🤔
Jak nie, to w przyszłym biorę aromek od 2 do 6 dc, ale narazie bez ovi

@Ladycarooo bardzo współczuję straty kota. Ciężko mi sobie wyobrazić co czujesz, bo nie wiem jaką mieliście więź. U nas pies jest dla nas jak dzieciak, życia sobie bez niego nie wyobrażamy...tak czy inaczej, przykro mi :(

reklama
Hej dziewczyny ☺️
Staramy się o bobasa od 4 miesięcy. Od piątku zaczęłam się testować. Testy różowe PINK robione w piątek i sobotę. Następnie w niedzielę zrobiłam facelle z rossmana. Co sądzicie ?

Załączniki

• 352B9F66-A457-4443-B186-332C19BF5D22.jpeg
    352B9F66-A457-4443-B186-332C19BF5D22.jpeg
    197,4 KB · Wyświetleń: 120
Do góry