reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny rozłożyło mnie gardło gorączka na 10:30 ide do lekarza i moje pytanie dotyczy w następnym tyg w niedziele powinnam mieć owulacje i normalnie możemy się starać ?

reklama
Ej właśnie miałam pytać, o ten shein, bo wydaje się, że nie jest taki zły - spotykam te ciuchy czasem w lumpeksach :) i mam na myśli to, że jakby były złej jakości to by się tam nie nadawały, a to całkiem fajne sztuki są :)
No właśnie ja też myślałam, ze to chińska tandaeta, ale dużo już głosów słyszałam, ze są spoko, a niedrogie. Wiadomo, ze materiały nie są jakieś wspaniałe ale jak za tą cenę to powiem, że jestem zaskoczona.

Dziewczyny, a chodzicie po lumpeksach? :)
Ja kocham lumpeksy i mam takie postanowienie że w tym roku nie kupię nic w sieciowkach tylko w lumpeksie, Oprócz butów i bielizny, bo to kupuje nowe 😄 i na razie mi wychodzi.
W Koninie jest taki lumpeks że szok, trochę też drogi jak na lumpeks ale ciuchy sztos, zaraz wrzucę zdjęcia

@krasulka5 dziękuję za obszerną odpowiedź ❤️ spróbuję się do niej umówić zobaczymy co mi doradzi😊

To takie pierwsze lepsze zdjęcia 😄

Załączniki

• Screenshot_20220602_090908_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20220602_090908_com.facebook.katana.jpg
    371 KB · Wyświetleń: 103
  • Screenshot_20220602_090840_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20220602_090840_com.facebook.katana.jpg
    301,6 KB · Wyświetleń: 96
  • Screenshot_20220602_090834_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20220602_090834_com.facebook.katana.jpg
    338,4 KB · Wyświetleń: 100
  • Screenshot_20220602_090827_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20220602_090827_com.facebook.katana.jpg
    338,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Dziewczyny rozłożyło mnie gardło gorączka na 10:30 ide do lekarza i moje pytanie dotyczy w następnym tyg w niedziele powinnam mieć owulacje i normalnie możemy się starać ?
Będziesz u lekarza to zapytaj ale do następnej niedzieli zdazysz trzy razy wyzdrowieć ;) poza tym jeśli tylko masz sile i ochotę to się bzykaj, ból gardła nie ma nic wspólnego z owulacją.

Do góry