Ceonis
Fanka BB :)
Czerwona piękna, taka hiszpaneczkaDasz linka? Piękna jest <3
I tez team czarne: chociaż można łączyć z białym i tez będzie wyglądać ładnie (jak Prusy <3)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czerwona piękna, taka hiszpaneczkaDasz linka? Piękna jest <3
I tez team czarne: chociaż można łączyć z białym i tez będzie wyglądać ładnie (jak Prusy <3)
Nie, nie. Chodzi mi o tą czerwoną. Na tą mam za duży bęben ostatnio (masakra jak mnie wywala - mam nadzieje ze to woda i zaparcia)Dziękuję kurde nie mogę skopiować linka, bo zaraz cała strona mi się usuwa. Ale mam screena, jak wpiszesz w Google to powinna wyskoczyć
Masakra ja ślepa nie wiem czenu myślałam, że odpowiedziałaś mi, a to Ladycarooo już to usuwamNie, nie. Chodzi mi o tą czerwoną. Na tą mam za duży bęben ostatnio (masakra jak mnie wywala - mam nadzieje ze to woda i zaparcia)
Zostaw dla innych <3 mi się ona bardzo podoba ale No cóż… żyćkoMasakra ja ślepa nie wiem czenu myślałam, że odpowiedziałaś mi, a to Ladycarooo już to usuwam
No powiem Wam, że wczoraj cały wieczór łaziłam w niej po domu, bo tak super się w niej czujęCzerwona piękna, taka hiszpaneczka
Bardzo mi się ta czerwień podoba <3No powiem Wam, że wczoraj cały wieczór łaziłam w niej po domu, bo tak super się w niej czuję
Ja kocham czerwone kiecki, mam ze 3. A najlepsza czerwona to taka co właśnie Lewandowska miała, tylko też taka seksiastaNo powiem Wam, że wczoraj cały wieczór łaziłam w niej po domu, bo tak super się w niej czuję
Ale piekna, a do niej masz linka moze?Ja kocham czerwone kiecki, mam ze 3. A najlepsza czerwona to taka co właśnie Lewandowska miała, tylko też taka seksiasta
Kurcze to zdjęcie Lewej jest sprzed 4 lat chyba, a ja kupiłam ta kiecke na vinted w zeszłym roku, jeszcze koleżanka mi jej pieczołowicie szukała, bo w sklepach jej nie byłoAle piekna, a do niej masz linka moze?