reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej dziewczyny czy takie wyniki są ok . Niby w normach ale chodzi mi czy można coś poprawić😉

Załączniki

• IMG_20220602_083831.jpg
    IMG_20220602_083831.jpg
    504,6 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_20220602_083119.jpg
    IMG_20220602_083119.jpg
    718,9 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_20220602_081059.jpg
    IMG_20220602_081059.jpg
    502,2 KB · Wyświetleń: 70
No tak, badanie kortyzolu najlepiej wykonać do 2 h po przebudzeniu podobno. Nie zmęczyć się przed badaniem (jedziemy a nie idziemy na piechote) dzień wcześniej warto dobrze się wyspać itp. Trochę jak z prolaktyną. Wogole ja miałam lekko podniesiona prolaktynę i kortyzol i okazało się że jak zbiłam kortyzol to spadła prolaktyna 🤷🏽‍♀️

A jaki to materiał?
A jak zbilas kortyzol?
Ja kocham lumpeksy i mam takie postanowienie że w tym roku nie kupię nic w sieciowkach tylko w lumpeksie, Oprócz butów i bielizny, bo to kupuje nowe 😄 i na razie mi wychodzi.
W Koninie jest taki lumpeks że szok, trochę też drogi jak na lumpeks ale ciuchy sztos, zaraz wrzucę zdjęcia

@krasulka5 dziękuję za obszerną odpowiedź ❤️ spróbuję się do niej umówić zobaczymy co mi doradzi😊
Pewnie tylko skierowanie trzeba mieć do endo niestety 😬

Ja nie, bo kompletnie nie umiem tam nic znaleźć :D tak samo jak np w tk maxx :D a mój stary to tak umie grzebac w takich sklepach, ze szok :D
tez kiedyś nie umiałam szukać. Ale idzie się nauczyć. Raz drugi się pójdzie a potem już z górki. Mnie najbardziej wkurza jak przewale multum wieszaków i nic dla siebie nie znajdę. Dlatego teraz nie chodzę bo szkoda mi czasu. I kiedyś brałam wszystko co mi się podobało. A to będzie fajne np po domu. I nazbierało mi się tyle lumpów że szok. A teraz biorę konkrety nawet jak cenowo wydają mi sie drogawe jak na lumpeks. Ale ja w sieciowkach poza zwykłym czarnym t-shirtem nie znajduje nic dla siebie.

Hej dziewczyny czy takie wyniki są ok . Niby w normach ale chodzi mi czy można coś poprawić😉
Ja myślę że wit d3 mogłaby być wyższa :) chyba od 50 zaczyna się ta dobra

Oj tak tam piękne ciuchy tak samo drożyzna w slesinie tez podobne ciuszki w tym neptunie😬
Tak w Slesinie tez byłam ale tam mi nie po drodze a poza tym Bajlando dużo większe 😄 drożyzna ale i tak taniej niż w sieciowkach jak za tą jakość :)

tez kiedyś nie umiałam szukać. Ale idzie się nauczyć. Raz drugi się pójdzie a potem już z górki. Mnie najbardziej wkurza jak przewale multum wieszaków i nic dla siebie nie znajdę. Dlatego teraz nie chodzę bo szkoda mi czasu. I kiedyś brałam wszystko co mi się podobało. A to będzie fajne np po domu. I nazbierało mi się tyle lumpów że szok. A teraz biorę konkrety nawet jak cenowo wydają mi sie drogawe jak na lumpeks. Ale ja w sieciowkach poza zwykłym czarnym t-shirtem nie znajduje nic dla siebie.
No właśnie ja też nie jestem z kobiet, które chcą mieć bardzo dużo ubrań, ja mam tyle ile mi potrzeba i jak mi się zniszczy to kupuję :D rzadko kupuję pod wpływem impulsu. I każdy zakup u mnie jest przemyślany :D

reklama
Do góry