reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Cześć ;)
Powinnam wczoraj/dziś dostać okres, ale, że go nie dostałam machnęłam rano teścik i ku mojemu zaskoczeniu (po sobotniej bieli - sobota nie była szczęśliwa dla Staraczek 😂) coś tam przebija 😱 Mam wątpliwości, że to może bardziej fabryczna i nie chce się nakręcać. No nic, w tym momencie tylko beta powie mi prawdę więc Wy trzymajcie kciuki a ja dzisiaj ogarniam bete ;)
pokaż!
Mój duch na teście jest teraz zajebiaszczą krechą na pinku 🙃 Proga dalej nie mam i przez to nie wiem, czy dzisiaj znowu robić 😂
No i śniło mi się, że weszłam na forum, a tam @Zazuu pisze, że ma pozytyw, a ja do niej, że czemu jest zdziwiona jak pisałyśmy, że w czerwcu obydwie zachodzimy 😂

reklama
Hahaha ok, przekonałyście mnie 😂
1CAF648D-DFF3-4B82-BD20-756BF44DB1EA.jpeg

pokaż!
Mój duch na teście jest teraz zajebiaszczą krechą na pinku 🙃 Proga dalej nie mam i przez to nie wiem, czy dzisiaj znowu robić 😂
No i śniło mi się, że weszłam na forum, a tam @Zazuu pisze, że ma pozytyw, a ja do niej, że czemu jest zdziwiona jak pisałyśmy, że w czerwcu obydwie zachodzimy 😂
Właśnie jak mi wyszedł ten cień to pomyślałam o Tobie 😂

reklama
Do góry