reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mnie praktycznie piersi nie bola a okres za 5 dni, dziwne🤨
No mnie właśnie czasem na okres bolą całe cycki, a czasem suty xD
okres mam mieć pojutrze, niech przyjdzie o czasie, bo nie chce mieć w Grecji!
Ale już brzuch trochę boli, więc mam nadzieję, ze przyjzie o czasie.

reklama
No mnie właśnie czasem na okres bolą całe cycki, a czasem suty xD
okres mam mieć pojutrze, niech przyjdzie o czasie, bo nie chce mieć w Grecji!
Ale już brzuch trochę boli, więc mam nadzieję, ze przyjzie o czasie.
No mnie tez a teraz zbytnio nic 🥴
Niech nawet nie probuje sie spóźnić!😅

Witam Was Kobietki 🙃 u mnie etap rezygnacji i pomału nastawiam się na stracony cykl, wolę zawczasu się stabilizować,nie dobierać sobie do głowy i nie wymyślać urojonych objawów. Czekam na sikanie w środę, @ planowo w sobotę. Miłego dzionka 😘
Ps. Betę odpuszczam przed pinkiem

Witam Was Kobietki 🙃 u mnie etap rezygnacji i pomału nastawiam się na stracony cykl, wolę zawczasu się stabilizować,nie dobierać sobie do głowy i nie wymyślać urojonych objawów. Czekam na sikanie w środę, @ planowo w sobotę. Miłego dzionka 😘
ja przypominam, ze mamy tu jedną, która przekreślała cały swój cykl i chodziłą wkurzona.. :D

Miłego dnia, staraczki! Wow, jestem choć raz pierwsza o poranku ;-)
Jakie plany na dziś? Ja biegnę zaraz do pracy nr1 coś zostawić, potem do apteki zamówić lek, potem do pracy nr2 na godzinę, potem wyskakuję do gina na monitoring przed IUI, następnie do labo umówić mojego starego, by honorowo oddał swój materiał kiedyś w tym tygodniu, wracam do pracy nr2 pracować, jak skończę lecę do pracy nr3 popracować również, potem zahaczam o aptekę i... chyba będzie jakaś 19:30. Pouzupełniam sobie świadectwa wieczorem i... chyba pójdę spać ;-)
Miłego dnia!
Grafik napięty jak baranie jaja 😱😱 ja miałam ambicje umyć okna bo mam dziś wolne. Włączyłam pralkę z firanami i wyłączyli prąd. 😵😵😵 Z dwie godziny z głowy będą zgniecione jak z tyłka 👿👿👿👿

Razem w srode sikamy 😁 ale dla mnie to tylko formalność 😆

Razem w srode sikamy 😁 ale dla mnie to tylko formalność 😆
Ja też sikam w sobotę 😰😰😱 i też tylko pro forma 🙄🙄 czuje że duoa z tego. Sama teraz mam zagwozdke co że staraniami. Jakoś się mi ubzduralo że macierzyński na chorobowym l4 też się liczy do wysokości 🙄🙄 czekam na podwyżkę w lipcu o 2tys zł i kurna chata co tu teraz zrobić 😱😱 kredyt na głowie pełno roboty w chacie do wykończenia jeszcze jest 😭😭😭 chyba mi mózg eksploduje

reklama
Proszę tu się nie załamywać i nic nie przekreślać, stanowczo trzeba pociągnąć dobrą passę @pluto_nova !
A Ty jutro robisz bete?
tak, jutro znów kłucie (mam nadzieję, że wyniki wczorajszego proga dostanę szybciej niż drugiej bety 😂), dziś rano sikałam i kreska dalej tam jest (ale zdjęcia nie zrobiłam)😝 Później skoczę do Rossmana i kupię sobie jeszcze inne testy i je też obsikam - będę sikać, aż padnę! 😂

Do góry