reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Pamiętaj że możesz je wykonać także w lekkim znieczuleniu ogólnym

Niewiarygodne jest dla mnie że już nawet kolonoskopia coraz częściej wykonywana jest w ogólnym i staje się to „normą” a wszelkie kobiece nieprzyjemne badania czy zabiegi w miarę możliwości robi się na żywca…

Miałam sono w ogólnym, 20 minut spałam, nie mam żadnych złych wspomnień ;). Polecam jak ktoś się boi.
Czy hsg na nfz tez mozna wykonac w znieczuleniu ogolnym?

reklama
Wiem, że nie do mnie pytania, ale mnie sono Hsg narawdę prawie nie bolało. Ani zakładanie cewnika, a samo przepuszczania konrastu jak na okres i to nie jakiś ultra silny.

Powiem mi brałaś jakieś leki przeciwbólowe ?
Coś Ty, u mnie nie było potrzeby brać piguł. Nie bolało mnie potem nic. Tylko krwawienie trwało kilka dni ale lekarz mówił, że to normalne. W zasadzie to powiedział, że po dniu, dwóch krwawienie powinno ustąpić, bo wziernikiem mógł coś tam uszkodzić, bo to się zdarza ale mi przeszło po czterech czy pięciu. Widocznie coś bardziej uszkodził niż zakładał ;).

reklama
Do góry