reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dobra dziewczyny! Policzyłam, że zostało mi 5 testów ciążowych. Cztery wyszczam do końca cyklu, a tylko jeden zostawię. Jak dostanę okres, to termometr ląduje w szufladzie, testów owu nie zamawiam i włączam tryb wakacyjny! Testowanie tylko po terminie miesiączki i mam w dupie owulacje. Nie będę tracić wakacji i zatracam się w byciu nieodpowiedzialnym (suple też wybiorę do końca i wrócę do nich po wakacjach).
Tryb wakacje czas zacząć!

reklama
Dobra dziewczyny! Policzyłam, że zostało mi 5 testów ciążowych. Cztery wyszczam do końca cyklu, a tylko jeden zostawię. Jak dostanę okres, to termometr ląduje w szufladzie, testów owu nie zamawiam i włączam tryb wakacyjny! Testowanie tylko po terminie miesiączki i mam w dupie owulacje. Nie będę tracić wakacji i zatracam się w byciu nieodpowiedzialnym (suple też wybiorę do końca i wrócę do nich po wakacjach).
Tryb wakacje czas zacząć!
Ja bym pewnie tylko suple zostawiła, żebyś się potem nie stresowała (jak ja, której na tydzień zabrakło i zaczęłam brać znowu na 3 dni zanim się dowiedziałam) ale co do reszty się zgadzam ;)

Pożyczyłam mu auto bo mu się coś popsuło a chciał sobie zakupu ogarnąć ale jak oddawał to coś w niego wstąpiło i awantura o rozwód i w ogóle.. Jaka to podła nie jestem 🤷 potem się dowalił do mojego starego. Mu się cały czas wydaje że ja odeszłam do niego. A już nie mam ochoty mu się tłumaczyć bo i tak nie dociera. On swoje ja swoje 🤷 myślałam że pewien etap mamy za sobą ale chyba jednak nie
Jeśli mogę zapytać: długo nie jesteście już razem?

Ja bym pewnie tylko suple zostawiła, żebyś się potem nie stresowała (jak ja, której na tydzień zabrakło i zaczęłam brać znowu na 3 dni zanim się dowiedziałam) ale co do reszty się zgadzam ;)
nie, suple tez odstawiam i nie będę się stresować 😂 Chcę wrócić do tego jak się nie starałam, ale nie będę brała tabletek anty 😝

Wzielam sobie piwko i moje ulubione chipsy. Piwo mi nie smakowało, chipsy śmierdziały
Filmu żadnego znaleźć nie mogłam i poszłam spać 🤣
Ojoj, jak piwko i chipsy nie smakowały, TO ZNAK!
Mam taki sam rytulal, że otwieram forum jak otwieram oczy :D
Ja też, ale tylko w wolne dni, bo zwykle z rana nie mam czasu :p
A mi się śniły takie rzeczy, że masakra… Najpierw, że jechałam na tylnym siedzeniu auta z moją już około roczną córką 😱 Siedziała w foteliku w białej zimowej kurteczce i się do mnie tak pięknie uśmiechnęła! A potem wysiadałam z nią z auta na jakieś pole gdzie była teściowa i chciałam ją przedstawić 🫣 Potem się przebudziłam i jak znowu zasnęłam, to śniło mi się, że mierzyłam temperaturę i coś sobie tym termometrem uszkodziłam, bo zaczęła mi lecieć krew i nie mogłam odczytać temperatury, bo termometr był ufajdany krwią. Poszłam do toalety się powycierać i zaczął ze mnie wylatywać niebieski śluz w płatach! 🤯😂 To dopiero jazda! 😂
Mi się śnił seks lesbijski :O wtf w ogole
O matko dziewczyny, to nie tylko ja miałam dziś takie porąbane sny! :O Najpierw mi się śniła praca, że zostałam w niej całkiem sama w ciągu dnia (bardzo odpowiedzialna, nie dla jednej osoby i nie na moje doświadczenie) bo wszyscy mieli wywalone i se poszli do domu a ja wtf, co się dzieje i stres milion. A później sen prawie erotyczny, w łóżku, nic się nie działo, ale napięcie erotyczne rosło tylko... to nie było z moim mężem 🙊🙈😳 Ale mi było wstyd jak się obudziłam 😂 Najdziwniejsze jest to że no pracuję na zmiany(jestem właśnie po pracy) dziś budzika nie nastawiłam bo zapomniałam i już prawie coś się miało dziać i nagle obudził mnie...główny bohater mojego snu 🙈 Dalej się czuję zażenowana bo chyba pierwszy raz miałam taki sen, z kimś kto nie jest moim partnerem 😛
Swoją drogą to on mi kupę z głowy zrobił bo w ciągu dnia gadaliśmy o erotykach, że większość to starsze filmy a teraz to gnioty 😂 I wcześniej mówił że mu się śniłam jak kupowałam duży stół (a oglądałam faktycznie w Ikei, ale on o tym nie wiedział). Ludzka głowa jest poj*****.
Ja też jestem WWO ♥️
Ja też! 😊

Ostatnia edycja:
reklama
Ojoj, jak piwko i chipsy nie smakowały, TO ZNAK!

Ja też, ale tylko w wolne dni, bo zwykle z rana nie mam czasu :p

O matko dziewczyny, to nie tylko ja miałam dziś takie porąbane sny! :O Najpierw mi się śniła praca, że zostałam w niej całkiem sama w ciągu dnia (bardzo odpowiedzialna, nie dla jednej osoby i nie na moje doświadczenie) bo wszyscy mieli wywalone i se poszli do domu a ja wtf, co się dzieje i stres milion. A później sen prawie erotyczny, w łóżku, nic się nie działo, ale napięcie erotyczne rosło tylko... to nie było z moim mężem 🙊🙈😳 Ale mi było wstyd jak się obudziłam 😂 Najdziwniejsze jest to że no pracuję na zmiany(jestem właśnie po pracy) dziś budzika nie nastawiłam bo zapomniałam i już prawie coś się miało dziać i nagle obudził mnie...główny bohater mojego snu 🙈 Dalej się czuję zażenowana bo chyba pierwszy raz miałam taki sen, z kimś kto nie jest moim partnerem 😛
Swoją drogą to on mi kupę z głowy zrobił bo w ciągu dnia gadaliśmy o erotykach, że większość to starsze filmy a teraz to gnioty 😂 I wcześniej mówił że mu się śniłam jak kupowałam duży stół (a oglądałam faktycznie w Ikei, ale on o tym nie wiedział). Ludzka głowa jest poj*****.

Ja też! 😊
Szczerze mówiąc to mi się mój mąż prawie w ogole nie śni, a już zwłaszcza erotycznie. Z reszta moje sny erotyczne są dosyć do siebie podobne od wielu lat :D (i zawsze jest motyw ucieczki z domu, jak zbuntowana nastolatka :D)

Do góry