reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

A mi się śniły takie rzeczy, że masakra… Najpierw, że jechałam na tylnym siedzeniu auta z moją już około roczną córką 😱 Siedziała w foteliku w białej zimowej kurteczce i się do mnie tak pięknie uśmiechnęła! A potem wysiadałam z nią z auta na jakieś pole gdzie była teściowa i chciałam ją przedstawić 🫣 Potem się przebudziłam i jak znowu zasnęłam, to śniło mi się, że mierzyłam temperaturę i coś sobie tym termometrem uszkodziłam, bo zaczęła mi lecieć krew i nie mogłam odczytać temperatury, bo termometr był ufajdany krwią. Poszłam do toalety się powycierać i zaczął ze mnie wylatywać niebieski śluz w płatach! 🤯😂 To dopiero jazda! 😂

reklama
A mi się śniły takie rzeczy, że masakra… Najpierw, że jechałam na tylnym siedzeniu auta z moją już około roczną córką 😱 Siedziała w foteliku w białej zimowej kurteczce i się do mnie tak pięknie uśmiechnęła! A potem wysiadałam z nią z auta na jakieś pole gdzie była teściowa i chciałam ją przedstawić 🫣 Potem się przebudziłam i jak znowu zasnęłam, to śniło mi się, że mierzyłam temperaturę i coś sobie tym termometrem uszkodziłam, bo zaczęła mi lecieć krew i nie mogłam odczytać temperatury, bo termometr był ufajdany krwią. Poszłam do toalety się powycierać i zaczął ze mnie wylatywać niebieski śluz w płatach! 🤯😂 To dopiero jazda! 😂
Mi się śnił seks lesbijski :O wtf w ogole

Załączniki

• Screenshot_20220528_082234_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220528_082234_com.android.chrome.jpg
    385,2 KB · Wyświetleń: 71
Hejka 🙂 zaraz lecę na zajęcia na podyplomowce 🤦 a nie chce mi się jak diabły. Ale jeszcze tylko 2 zjazdy i koniec 😜 wczoraj miałam jeszcze awanturę z byłym mężem i wku.. wieczorem 🤷 już bym wolała chyba żeby się więcej nie odezwał niż takie akcje 🤦
miłego weekendu 🙂

reklama
Pożyczyłam mu auto bo mu się coś popsuło a chciał sobie zakupu ogarnąć ale jak oddawał to coś w niego wstąpiło i awantura o rozwód i w ogóle.. Jaka to podła nie jestem 🤷 potem się dowalił do mojego starego. Mu się cały czas wydaje że ja odeszłam do niego. A już nie mam ochoty mu się tłumaczyć bo i tak nie dociera. On swoje ja swoje 🤷 myślałam że pewien etap mamy za sobą ale chyba jednak nie

Do góry