reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A mi się śniły takie rzeczy, że masakra… Najpierw, że jechałam na tylnym siedzeniu auta z moją już około roczną córką 😱 Siedziała w foteliku w białej zimowej kurteczce i się do mnie tak pięknie uśmiechnęła! A potem wysiadałam z nią z auta na jakieś pole gdzie była teściowa i chciałam ją przedstawić 🫣 Potem się przebudziłam i jak znowu zasnęłam, to śniło mi się, że mierzyłam temperaturę i coś sobie tym termometrem uszkodziłam, bo zaczęła mi lecieć krew i nie mogłam odczytać temperatury, bo termometr był ufajdany krwią. Poszłam do toalety się powycierać i zaczął ze mnie wylatywać niebieski śluz w płatach! 🤯😂 To dopiero jazda! 😂

reklama
A mi się śniły takie rzeczy, że masakra… Najpierw, że jechałam na tylnym siedzeniu auta z moją już około roczną córką 😱 Siedziała w foteliku w białej zimowej kurteczce i się do mnie tak pięknie uśmiechnęła! A potem wysiadałam z nią z auta na jakieś pole gdzie była teściowa i chciałam ją przedstawić 🫣 Potem się przebudziłam i jak znowu zasnęłam, to śniło mi się, że mierzyłam temperaturę i coś sobie tym termometrem uszkodziłam, bo zaczęła mi lecieć krew i nie mogłam odczytać temperatury, bo termometr był ufajdany krwią. Poszłam do toalety się powycierać i zaczął ze mnie wylatywać niebieski śluz w płatach! 🤯😂 To dopiero jazda! 😂
Mi się śnił seks lesbijski :O wtf w ogole

Załączniki

• Screenshot_20220528_082234_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220528_082234_com.android.chrome.jpg
    385,2 KB · Wyświetleń: 65
Hejka 🙂 zaraz lecę na zajęcia na podyplomowce 🤦 a nie chce mi się jak diabły. Ale jeszcze tylko 2 zjazdy i koniec 😜 wczoraj miałam jeszcze awanturę z byłym mężem i wku.. wieczorem 🤷 już bym wolała chyba żeby się więcej nie odezwał niż takie akcje 🤦
miłego weekendu 🙂

reklama
Pożyczyłam mu auto bo mu się coś popsuło a chciał sobie zakupu ogarnąć ale jak oddawał to coś w niego wstąpiło i awantura o rozwód i w ogóle.. Jaka to podła nie jestem 🤷 potem się dowalił do mojego starego. Mu się cały czas wydaje że ja odeszłam do niego. A już nie mam ochoty mu się tłumaczyć bo i tak nie dociera. On swoje ja swoje 🤷 myślałam że pewien etap mamy za sobą ale chyba jednak nie

Do góry